ZOTAC Cup Masters okupit će osam ekipa iz cijelog svijeta koje će se od 24. do 26. kolovoza u Hong Kongu natjecati za najveći dio nagradnog fonda od 300 tisuća dolara.

Svjetska CS:GO elita u Hong Kongu

ZOTAC Cup Masters već je zaživio u Dota 2 i StarCraft II esportu, a sada stiže i u CS:GO. To će ujedno biti i najbogatiji ZOTAC Cup Masters dosad. Na turniru ćemo gledati jednu kinesku i četiri pozvane ekipe, kojima će se pridružiti tri tima iz regionalnih kvalifikacija.

Online kvalifikacije trajat će od ožujka do lipnja u tri regije, Aziji, Europi i Sjevernoj Americi. Tijekom lipnja i srpnja za svaku regiju održat će se završni kvalifikacijski turnir s nagradnim fondom od 20 tisuća dolara i naravno, mjestom na turniru. Završnica ZOTAC Cup Masters turnira održat će se krajem kolovoza u sklopu Hong Kong E-Sports & Music Festivala.

Finale europskih kvalifikacija, 22.-24. lipanj
Lokacija: Samsung Smart Arena – Milano, Italija

  • 4 online kvalifikacije
  • 4 s pozivnicom

Finale azijskih kvalifikacija; 5.-9.6.
Lokacija: Computex – Taipei, Tajvan

  • 6 online kvalifikacije
  • 2 s pozivnicom

Finale američkih kvalifikacija, 30.6.-1.7.
Lokacija: TBA – Južna Kalifornija, SAD

  • 4 online kvalifikacije
  • 2 s pozivnicom

Koje će ekipe organizatori pozvati zasad nije poznato, ali ulogu bi mogla odigrati i egzotična lokacija. Mnoge esport organizacije traže način za bolju promociju u Aziji, pogotovo Kini, a ovakvo natjecanje bi im trebalo i to omogućiti. Prijaviti se možete na linku.

Distribucija nagradnog fonda trebala bi izgledati ovako:

1. $200,000
2. $60,000
3-4. $20,000

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime