BLAST Pro Series u Moskvi je bio zadnji turnir za Danylo “Zeus” Teslenka, koji stavlja kraj svojoj karijeri kao igraća nakon 15 godina aktivnog igranja.

Zeus napušta Natus Vincere

Zeus je postao dio Na’Vi-ja u 2009-toj kad je prvi njihov CS 1.6 tim bio formiran. On je proveo oko devet godina u Ukrajinskoj organizaciji, a u 2017-toj je bio dio ruskog Gambita koji je osvojio PGL Major u Krakovu. Trideset i jednogodišnji igrač je s Natus Vincereom uspjeo osvojiti velik broj turnira, a ESL One Cologne 2018, StarSeries i-League Season 7 i IEM San Jose 2015 su samo neki od njih.

Na'Vi, Zeus
HLTV.org

Zeus se je još pre kraja 2018-te izjasnio da planira prekinuti s igranjem negdje u 2019-toj. Dodavanje Kirill “Boombl4” Mikhailova je dalo novu nadu Ukrainskom kapetanu, ali četvrt-finalni finish na skorašnjem StarLadder Majoru je bio znak za Zeusa da treba prepustiti mjesto u timu mlađim igračima.

Budućnost Zeusa i Natus Vincerea

Veteran Na’Vi-ja je izjavio da planira započeti golem broj projekata u buduće, a neke od njegovih ideja su razvijanje CIS scene i pro akademija. Boombl4 će biti zamjena Zeusa na in-game leader poziciji, a Ukrajinska organizacija još nije pronašla svog petog igraća.

Boombl4
HLTV.org

Trenutni Na’Vi s četiri igraća izgleda ovako:

Egor “flamie” Vasilyev
Aleksandr “s1mple” Kostyliev
Denis “electronic” Sharipov
Kirill “Boombl4” Mikhailov

Mikhaylo “Kane” Blagin (trener)

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime