Postovani, i ove godine pomažemo organizirati putovanje na Gamescom u Kölnu, a vi ste ključna karika – javite nam se ako ste zainteresirani prisustvovati najvećem gaming sajmu na svijetu.

Dva mjeseca dijele nas od najvećeg svjetskog sajma interaktivne zabave na svijetu – Gamescoma koji se već tradicionalno održava u Njemačkom gradu Kölnu. Sajam je ove godine otvoren za javnost od 16. do 19.08., a svoje prisustvo potvrdila su već brojna velika imena gaming industrije poput Sonya, Cryteka, Electronic Artsa, Ubisofta, Capcoma, Konamija te Take-Two Interactivea i Bethesde, da navedemo samo neke. Na sajmu ćete moći isprobati najnovije igre navedenih kompanija, ali i uživo gledati neke od najvećih faca eSports scene u sklopu Intel Extreme Masters turnira.

Neće nedostajati ni novih tehnologija, atraktivnih hostesa ni promotivnih gamerskih majica s kojima se možete hvaliti kad se vratite u domovinu. Riječ je o uistinu velikom gamerskom događaju koji broji stotine tisuća posjetitelja, a mi želimo da i vi budete dio toga.

Pomažemo organizirati putovanje na Gamescom, a iako nas od sajma dijeli još dva mjeseca to je zapravo malo vremena za ovakvu organizaciju. Stoga pišemo ovu vijest kako bi u startu vidjeli koliki je interese za putovanje od domaćih gamera, odnosno kako bi vidjeli koliko od vas je zainteresirano da u kolovozu sjedne s nama u autobus i zaputi se na veliki događaj.

Budući da je broj zainteresiranih ključna informacija za plan putovanja u ovom trenutku, organizator još nije definirao neke fine detalje. No naravno da vam moramo reći što okvirno možete očekivati. Riječ je dakle o sličnoj organizaciji kao prošle godine – računajte na put luksuznim turističkim autobusom, trajanje putovanja od sveukupno pet dana s dva noćenja u hostelu s doručkom, usluge turističkog vodiča (gamer, ESL sudac, zna čovjek što radi) i putno osiguranje. Sve to uz dobru ekipu i po što jeftinijem aranžmanu mogućem – ovisno o broju prijavljenih, cijena za sve to bi mogla biti svega 170€.

I kako vam to zvuči? Vjerujemo da zainteresirani sigurno jeste no možete li si u rasporedu osloboditi otprilike pet dana u kolovozu za ovakvo nešto? Razmislite malo i javite nam se što prije. Jer što prije dobijemo broj zainteresiranih za ovakvo putovanje tim bolje i povoljnije će se sve to moći organizirati. Javite nam se na e-mail info@hcl.hr s vašim imenom i prezimenom, starošću i brojem mobitela najkasnije do 25.06. i nastavite pratiti HCL portal za nove informacije.

I proširite riječ o ovome!Jer čak i ako vi niste zainteresirani, netko u vašoj blizini možda jest, a cilj je da ova vijest dopre do očiju i ušiju što više gamera u Hrvatskoj. Kako bi vas dodatno zainteresirali i pokazali koliko je Gamescom zakon, ovoj vijesti prilažemo par slika koje su nam poslali sudionici prošlogodišnjeg putovanja na Gamescom koje smo također promovirali i podržavali na HCL-u.

Eto ljudi, to je samo citat s HCL-ovog portala, a znajuci kako je prosle godine bilo dobro, mislim da je vrijedno i ove godine da to spomenemo i svi zajedno odemo tamo. Cijena je naravno manja što nas je više, pa sve potrebne podatke (ukoliko ste zainteresirani) saljite HCLu. Neke od slika kako je to izgledalo prosle godine mozete vidjeti na prva dva linka s galerijama slika. Dakako, svi komentari i prijedlozi su dobro dosli, a izmedju ostaloga o tome mozete raspravljati i na nasem (a i HCL) forumu.

8 KOMENTARI

  1. Pozz .. imam klan FragLovers (cs 1.6) pa bi zeljeli da nastupamo na tom sajmu ili turniru kako vec svi smo steam..

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime