Odigrana su dva otvorena kvalifikacijska kupa za drugu sezonu Vip Adria League. Osam ekipa izborilo je mjesto u zatvorenim kvalifikacijama, a broj mogućnosti da osigurate svoje mjesto polako se smanjuje.

Slijedi nam treći kvalifikacijski kup za Vip Adria League

Detaljnije o kvalifikacijama za drugu sezonu Vip Adria League možete pronaći u članku “Kreću kvalifikacije za drugu sezonu Vip Adria League, prijave otvorene”.

Svaki kvalifikacijski kup dosad privukao je više od 30 ekipa što potvrđuje da regiji postoji scena i interes. Kakva je ta scena je tema za neki drugi članak. Četiri najbolje ekipe svakog kupa osigurale su mjesto u zatvorenim kvalifikacijama, a to su:

Kvalifikacijski kup #1 (21.4.2018.) Kvalifikacijski kup #2 (29.04.2018.)
1. GameZone 1. Dream Theater
2. KlikTech 2. Vilay Esport Academy
3. HEJT 3. Project Lunacy
4. BHGODS 4. (ex.) Represent Gaming

U zatvorenim kvalifikacijama 16 ekipa bit će podijeljeno u četiri grupe u kojima će se igrati double-elimination. Pobjednici grupa osigurat će mjesto u ligi gdje ih čekaju Valiance&Co i Bajini Puleni, dvije ekipe koje su dobile direktnu pozivnicu u ligu.

Sljedeći kvalifikacijski kup igra se u subotu 5.5.2018. u 16:00 prijave su besplatne i otvorene, kao i dosad. Posljednji kvalifikacijski kup će se održati tjedan dana kasnije 12.5.2018. u istom terminu.

16:00 CEST 5.5.2018. Kvalifikacijski kup #3 Prijavi se!
16:00 CEST 12.5.2018. Kvalifikacijski kup #4 Prijavi se!

S obzirom na to da su se termini dosadašnjih kupova poklapali s nekim drugim regionalnim natjecanjima za očekivati je da će konkurencija u najmanju ruku biti jednako jaka, ako ne i jača nego dosad. Međutim, svi timovi koji ne uspiju osigurati mjesto među 16 koje će igrati zatvorene kvalifikacije trebali bi preispitati stanje u ekipi.

Posljednja prilika za kvalifikaciju

Nakon zatvorenih kvalifikacije dvije ekipe će se moći kvalificirati direktno u ligu preko Wildcard qualifiera koji će se održati u subotu 9.6.2018. s početkom u 16:00. Bit će to posljednja prilika za CS:GO timove da izbore svoje mjesto u drugoj sezoni Vip Adria League. Vjerojatno i najteži put.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime