Odigrani su prvi mečevi prvog kola online dijela CSadria Clan Championshipa powered by A1! Evo i svih rezultata i najboljih igrača na otvaranju natjecanja.

Prvo kolo CSadria Clan Championshipa

Locastic i sa zamjenom osigurao pobjedu

Treću sezonu CSadria Clan Championshipa otvorili su Locastic Esports i theOverpowered. Hrvatska ekipa igrala je sa zamjenom pa je ovoga puta Locastic predvodio Toni “anakintm” Miličević u odsustvu Maria “Mariuchiija” Grdovića. I u takvom sastavu Locastic je nakon overtimea bio bolji na Overpassu i na kraju slavio s 19-15. Najbolji pojedinci na serveru, u inače vrlo izjednačenom meču bili su s jedne strane st0Le te s druge Bustem.

Holmes i društvo pregazili Trtrrr

AKOPOALIPSA je najuvjerljivije ušla u natjecanje pobijedivši Trtrrr 16-2 na Nukeu na samom otvaranju. Momci su si odmah poboljšali i statistiku, tako su tri igrača AKOPALIPSE HOLMES, deeface, maden imali 20 killova u 18 rundi te ADR 125, 125 te 108. Dokaz je to i da AKOPALIPSA s razlogom slovi za glavnog favorita CSadria Clan Championshipa.

Throw bolji od Vilay.Black

I druga je makedonska ekipa izgubila na otvaranju natjecanja. Tako je od Vilay.Black na Mirageu bio bolji -Throw sa 16-8. U kojem smjeru će otići meč već je bilo jasno i nakon prvog halfa kada je -Throw na T strani uzeo 10 rundi te dobio pištolj rundu na početku idućeg.

Napet meč između uNIQUE i PSYCHOACTiVE 

Posljednji meč prvog kola ispao je prava poslastica. uNIQUE i PSYCHOACTiVE prvi su half na Infernu igrali praktički rundu za rundu, ali je na kraju s 9-6 prednost imao uNIQUE. Na otvaranju drugog dijela mape PSYCHOACTiVE nakratko prelazi u vodstvo i ulazimo u napetu završnicu gdje ekipe ponovo igraju rundu za rundu. Pri rezultatu 12-12 PSYCHOACTiVE gubi ključnu rundu protiv pištolja i uNIQUE se odvaja te uzima meč sa 16-13. Čak 34 fragova, najviše u prvom kolu, dropao je sinnopsyy, igrač ekipe uNIQUE.

Drugo kolo igra se u srijedu, a cijeli raspored će izgledati ovako:

19:00 AKOPALIPSA vs Throw Potential
20:00 Locastic vs Team uNiQUE
21:00 Vilay.Black vs The Overpowered
22:00 PSYCHOACTiVE vs Team TRTRR

CSadria Clan Championship sponzori

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime