Završile su ljetne sezone ESL Open i Major lige. Nakon 2 mjeseca borbe u grupnoj fazi te mjesec dana okršaja u playoffu prolaz u zimsku sezonu Major lige iz Open lige su osigurale 3 Adria ekipe od 6 ekipa koje su se natjecale.

Promociju u veći rang osigurali su sljedeći:

 Locastic (Mariuchii, patak, prvi, Salted, TBA)

 Resistance (DiMKE, Impulse, kGR, N1GHTMARE, NK)

 Team Enigma (biohazard, Hytex, MakiLUL, PAiNg0d, darienn)

U ESL Major ligi ih dočekuju još 3 Adria tima:

 KlikTech (brky, Bustem, imp, savemysoul, st0le)

 Squared eSports (NyX, SHEV, dav, Jordan, juricM)

 Project Lunacy (dEE, fajkus, osama, Slayness, UNTOUCHEDSF)

Put do playoffa i playoff:

Open:

Locastic – U grupi O su završili 3. s ukupnim omjerom 3-2 nakon što su doživili poraze od  WiseWizards Academy i  Semper.Supremus5. U RO256 su dobili default win protiv  ESU. RO128 ih je suočio s  Re-Coded eSports te su bez većih problema pobijedili 2-0. U RO64 im je protivnik bio  runescaperS te su također dobili taj meč 2-0. RO32, ujedno i presudan meč za Major ligu jer top16 prolazi, im donosi  CrystalSky i dobivaju još jednu 2-0 pobjedu te su tako potvrdili svoje mjesto u Major ligi.

Resistance – Jedini poraz u grupi su doživjeli od  Part-Time Pirates te su završili prvi u grupi Q. U prvoj rundi playoffa nisu imali protivnika te su u drugoj rundi za protivnika dobili  Typical.German i uzeli pobjedu 2-0. RO64 ih dovodi do tima  Xplicit eSports i u dosta tvrdom meču uzimaju pobjedu 2-1. U presudnom meču su igrali protiv  Generation Superstars gdje odnose pobjedu 2-0 i osiguravaju svoje mjesto u zimskoj sezoni Major lige.

Team Enigma – U grupi AR uzimaju 3. mjesto nakon 2 dobivena i 2 izgubljena meča. Prva runda playoffa ih suočava s  PINGSTARS gdje odnose pobjedu 2-1. U drugoj rundi playoffa su igrali protiv ekipe  Nebula te su ugrabili pobjedu 2-0. Iduća runda playoffa im donosi tim  Royal Bandits Academy i tu pobjeđuju 2-0 te prolaze u četrvrtu rundu. U odlučujućoj rundi za Major ligu suočavaju se sa  TSV Oftersheim CSGO, odnose pobjedu 2-0 te prolaze u ESL Major ligu.

Major:

KlikTech – U grupi A uzimaju 2. mjesto s omjerom 3-2. U 1/16 finala igraju protiv  Invictus Aquilas i gube 2-0, a rumunjski tim kasnije odlazi do kraja i osvaja ESL Major ligu.

Squared eSports – U grupi B uzimaju 2. mjesto, nakon što su jedini poraz doživjeli od  Team Delussion. Prva runda playoffa im dovodi  Momentum Esports te pobjeđuju 2-0. Iduća runda ih suočava s   Berzerk Major gdje uzimaju još jednu 2-0 pobjedu. U četvrtfinalu igraju protiv  Me Myself and I i još jednom pobjeuđuju 2-0. Polufinale ih suočava sa  Gameplay DNA gdje gube 2-0 i tu završava njihov put u ljetnoj sezoni ESL Major lige.

Project Lunacy – Osvajaju 1. mjeto u grupi E s omjerom 4-1, a jedini meč koji su izgubili je bio protiv  Giants Gaming. U 1/16 playoffa im je protivnik bio  competitive gaming i pobijedili su 2-0, u 1/8 su naišli na tim  OFF-MODE.gray gdje gube 2-1 i tu dolazi kraj njihovom putu u ljetnoj sezoni Major lige.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime