Napokon su poznata imena svih četiriju timova koji su dobili pozivnicu za Vip Adria League. U subotu je potvrđeno kako će se timovima Binary Dragonsima, RESISTANCEu i Squaredu priključiti slovenska ekipa KlikTech.

Vip Adria League najavljen je u svibnju ove godine, a radi se o prvom regionalnom esport projektu jednog od najvećih regionalnih telekoma. Očekivani je nagradni fond za CS:GO ligu 10 tisuća eura.

U ligi će se natjecati osam timova, četiri s pozivnicom i četiri koja će svoje mjesto izboriti putem online kvalifikacija koje će se održavati u razdoblju od 19. kolovoza do 9. rujna. Prijave za kvalifikacije u potpunosti su besplatne, a prijaviti se možete na službenim stranicama lige. Četiri najbolje ekipe iz online lige osigurat će nastup na LAN turniru koji će se održati na Reboot InfoGameru krajem godine.

KlikTech trenutno nastupa u sljedećem sastavu:

 Matija “bustem” Omerzel

 Luka “brky” Brkanac

 Alan “imp” Pfeifer

 Nejc “saveey” Miš

 Predrag “st0le” Stojković

KlikTech se dosad natjecao u ESEA Mountain Dew League u kojem su posljednju sezonu završili na posljednjem mjestu rezultatom 3-13. Tako će se iduće sezone morati dokazati u ESEA Main diviziji. Igrali su i ESL Major League, gdje su u šesnaestini finala izgubili 2-0 od rumunjskog tima Invictus Aquilas. Ipak, u ih narednom periodu očekuje više regionalnih obaveza. Uz Vip Adria League osigurali su nastupe i na Esports Balkan Leagueu te na NEST 2017 LAN završnici u Ljubljani, krajem kolovoza.

2 KOMENTARI

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime