Nakon što su s EPICENTERom 10 uspjeli srušiti rekord najvećeg slovenskog gaming eventa, u suradnji s COMPTECH tehnološkim festivalom organizator EPICENTERA, SPID.si ,cilja na još veći događaj ovog studenog.

Očekuje se 5000 posjetitelja i 450 natjecatelja, CS:GO BYOC turnir

Kao i do sada, na EPICENTERu će se održati mnoga esport natjecanja, a među njima će jedno od glavnih biti i ono u CS:GO-u. Saveeey i njegov theOverpowered do sada su bili iznimno uspješni na istima, a ovaj put će se boriti za nagradni fond koji ovisno o broju prijavljenih timova može doći do €1,000 + €3,500 hardvera.

Prijave za natjecatelje su 12€ u prvim vremenskom okviru, a s vremenom će se povećavati do 30€ po natjecatelju što se datum natjecanja bude bližio.

epicenter slovenija lan csgo

Natjecanje će se održati u Ljubljani, u sajamskom prostoru “Gospodarsko razstavišče”, a kombiniranjem izložbenog dijela s natjecateljskim dijelom omogućit će da mnogi posjetitelji koji možda nisu upoznati s esportom malo više upoznaju taj dio gaminga.

Dodatne informacije o natjecanju, kao i link za prijavu možete naći na službenim stranicama slovenske esport udruge SPID.si.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime