U periodu kad smo zbog zdravstvenih razloga primorani sjediti kući, svaki dan viđamo sve više i više online turnira u svim regijama te naravno i na našem na Adria području. Prije nekoliko tjedna, esport asocijacija Makedonije MESA, organizirala je turnir u kojem su sudjelovale najbolje makedonske ekipe. Ovog vikenda nam počinju kvalifikacije za petu sezonu A1 Adria Leaguea, a 16-tog svibnja odigrat će se još jedno natjecanje za igrače iz Albanije.

XPortal Esports rade prvi online-only turnir na teritoriju Kosova i Albanije

CS:GO scena na području Kosova i Albanije se razvija nevjerojatnom brzinom u zadnjim godinama i broj igrača koji se probijaju na europsku scenu je veći nego ikad. XPortal Esports zajedno s Općinom Priština i Burger Kingom odlučilo je organizirati prvi online-only turnir za njihove domaće igrače. Jučer je organizacija otvorila kvalifikacije za natjecanje, a za manje od 24 sata su se ispunila sva 128 slota dostupna za ekipe.

Najbolje četiri momčadi na kvalifikacijama pridružit će se pozvanim ekipama u double-elimination BO3 doigravanju. Pozvane ekipe za turnir su ESK, KSMIX, SoA i prvaci četvrte sezone CSadria Clan Championshipa, Blink. Gameroids kao i ostatak većih imena Kosovarske scene igrat će kvalifikacije za sam turnir.

Nagradni fond XPortal CS:GO Online Tournamenta bit će podijeljen na sljedeći način:

1. €500
2. €200
3. €100

Komuna e Prishtinës, XPortal Esports dhe Burger King Kosova prezantojnë: – CS:GO ONLINE TOURNAMENT – 16 & 17 MAJKy tournament do t'i pret deri në 64 ekipe.FREE FOR ALL!Nesër nga ora 19:00 hapen regjistrimet në FACEIT!Çdo informatë tjetër do e merrni nga lajmërimet në faqen tonë në Facebook kurse për lojtarët kontakti do të jetë në:https://discord.gg/qNSqV28Special thanks to Dardan Arifaj for the video!

Gepostet von XPortalEsports am Mittwoch, 6. Mai 2020

Akciju ćete moći pratiti na Twitch kanalu XPortal Esportsa, dok više informacija o turniru možete pronaći na Facebook eventu te FACEIT stranici natjecanja.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime