Jarosław “pashaBiceps” Jarząbkowski vraća se profesionalnom CS:GO-u vodeći ekipu poljskih golobradih momaka zvanih Youngsters.

Jedan je pashaBiceps

Malo koji igrač u esportu zrači karizmom i izaziva simpatije gdje god se pojavi kao pashaBiceps, legendarni igrač dugovječne Virtus.pro postave. Papito je od raspada Virtus.pro ekipe bio uglavnom neaktivan na profesionalnoj sceni. Prema podacima s Liquipedie počeo je igrati još krajem 2004. a u CS:GO eri daleko je najpoznatiji po nastupima za Virtus.pro u kojem je proveo oko pet godina i osvojio EMS One Katowice Major 2014.

Kakav je pashaBiceps lik mogli smo se uvjeriti na otvaranju IEM Katowice Majora ranije ove godine kada je nakon sjajnog govora Michala “Carmaca” Blicharza sa suzama u očima vratio pehar na njegovo postolje na oduševljenje vjerojatno svakoga tko je prisustvovao ili gledao tu ceremoniju. Fotografi HLTV.org su, kao i obično, ovjekovječili taj nevjerojatni trenutak kada pasha s peharom u rukama i s prekrasne pozornice gleda publiku drugim očima, ne kao igrač koji će uskoro na toj pozornici zaigrati.

pasha iem katowice
HLTV.org

Pasha trenutno igra UCC Summer Smash vrijedan 30.000 dolara s ekipom mladih poljskih igrača. Najstariji među njima ima svega 20 godina, odnosno mlađi je od pashe 11 godina. Postava izgleda ovako:

Youngsters

Jarosław “pashaBiceps” Jarząbkowski
Filip “tudsoN” Tudev
Grzegorz “jedqr” Jędras
Michał “Czapel” Czapla
Krzysiek “Goofy”Gorski

U trenutku pisanja članka Youngsters je izgubio oba meča u navedenom natjecanju i to od Epsilona i Vega.Squadron. Hoće li pasha uspjeti izvesti ove mladiće na pravi CS:GO put saznat ćemo uskoro.

I čini se da tako dio legendarne petorke koja je činila Virtus.pro napokon ide dalje. Filip “NEO” Kubski na probnom je periodu u FaZe Clanu, Wiktor “TaZ” Wojtas vodi Aristocracy, pasha mlade Poljake, Paweł “byali” Bieliński i Janusz “Snax” Pogorzelski su još vezani za Virtus.pro.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime