Donosimo kompletan pregled zatvorenih kvalifikacija za Vip Adria League koje počinju ovog vikenda. Od 16 ekipa samo će četiri izboriti mjesto u drugoj sezoni lige. Pitamo vas, kojim će timovima to poći za rukom?

Zatvorene kvalifikacije za Vip Adria League

Nakon četiri otvorena kvalifikacijska kupa poznato je svih 16 ekipa koje će dobiti priliku izboriti svoje mjesto u 10 tisuća eura vrijednoj regionalnoj ligi. Timovi su podijeljeni u četiri grupe u kojima će se igrati sistem dvostruke eliminacije. Pobjednik svake skupine natjecat će se u drugoj sezoni Vip Adria League. Raspored izgleda ovako:

Vip Adria League zatvorene kvalifikacije

Prijavljene igrače koji će se natjecati u zatvorenim kvalifikacijama možete provjeriti klikom na timove.

26.5.2018. 16:00 – GRUPA A

U grupi A snage će odmjeriti odlična albanska ekipa GAMEZONE i ex. Represent Gaming, a zatim nova postava KlikTecha (ex. Throw Potential) i Dual Desektaš. Prema dosad pokazanim igrama GAMEZONE je veliki favorit za prolazak skupine, ali novi KlikTech je dokazao da su ozbiljna ekipa, ne izbore li mjesto u ligi to će biti veliki neuspjeh.

 

27.5.2018. 16:00 – GRUPA B

U grupi B vidjet ćemo čak dvije hrvatske ekipe. Screamstars će igrati prvi meč u skupini protiv BHGODS, a GIANT5 će snage odmjeriti protiv srpskog tima HEJT. Vrlo zanimljiva grupa nezahvalna je za bilo kakva predviđanja zato ćemo to prepustiti vama. Podsjetimo, igra se sistem dvostruke eliminacije tako da poraz u prvom meču ne znači ispadanje.

 

2.6.2018. 16:00 – GRUPA C

Seed je odredio da već na početku ove grupe prve mečeve igraju ekipe iz istih zemalja. Grupu će otvoriti meč između timova PointClick i Project Lunacy, a nastavit će se s makedonskim okršajem između Vilay eSports Academy i Mischievous. Makedonski timovi nisu imali sreće sa seedom pa će obje ekipe u zatvorenim kvalifikacijama tražiti prolaz kroz istu grupu.

 

3.6.2018. 16:00 – GRUPA D

Posljednja skupina na rasporedu je u nedjelju 3.6., a u njoj ćemo vidjeti vrlo zanimljive ekipe. GamePub će svoj put prema Vip Adria League nastiviti mečom protiv ekipe Fortnite, a drugi meč odigrat će Smećari i Rudeš Esports. Rudeš je nedavno osvojio Battle4Split, ali pitanje je kako će se nositi u ovakvoj konkurenciji. Glavni favoriti trebali bi biti upravo Rudeš i GamePub, a koja god ekipa ispadne bit će to veliko razočaranje.

 

Još jedna prilika za plasman u Vip Adria League

Nakon zatvorenih kvalifikacija svi timovi koji nisu uspjeli izboriti mjesto u ligi imat će još jednu priliku. U subotu 9.6.2018. održat će se Wildcard kvalifikacije, a finalisti turnira plasirat će se u Vip Adria League. Prijave za Wildcard su otvorene!

Vip Adria League struktura

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime