Odigrane su i treće regionalne kvalifikacije za CSadria Clan Championship powered by A1! Ovoga puta dominantne su bile makedonske ekipe Vilay.black i TRTRR.

Završile Adria kvalifikacije za CSadria Clan Championship

U nedjelju 17.3. su odigrane i treće Adria kvalifikacije za nadolazeći CSadria Clan Championship. Od 37 prijavljenih ekipa najsretnije i najspretnije bile su makedonske ekipe Vilay.black (choiv7, RANIIIN, sao, kiLLeRa, boro) i TRTRR (jasmiN, dan1, Necrogenes1s, ea4tw, kikotb).

Vilay je za mjesto u ligi u polufinalu izbacio hrvatski ScreamStars, dok je TRTRR bio bolji od Holmesove Akopalipse, koja je kolo prije izbacila srpsku ekipu PSYCHOACTIVE.

Vilay i TRTRR su se tako pridružili Locasticu, TheOverpoweredu, te ekipama uNiQUE i Throw, koje su dosad izborile mjesto u ligi. Posljednje kvalifikacije rezervirane su za hrvatske ekipe, a igrat će se u nedjelju 24.3.

CSadria Clan Championship powered by A1 bit će prvo regionalno natjecanju u organizaciji Counter-Strika Adrie na kojem neće nastupiti nijedna srpska ekipa, nakon što su propustili priliku igrati ili se kvalificirati kroz tri regionalna kvalifikacijska kupa.

CSadria Clan Championship Sponzori

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime