Foto: Twitter/Pecagg
Valiance&CO
je saznao protivnika u osmini finala 890.000 dolara vrijednog WESG 2018 turnira. To će biti američki Singularity. Meč je na rasporedu u srijedu u 5:00 sati.

Sjajna prilika za Valiance&CO na WESG 2018

Nakon brojnih kontroverzi i odustajanja nekoliko ekipa, napokon je počeo WESG 2018. Valiance&CO je prvi dan natjecanja izborio prvo mjesto u skupini B ispred OpTic Gaminga. Nakon što su odigrane i ostale grupe, Valiance&CO je saznao protivnika u osmini finala. Američki Singularity završio je drugi u skupini A, u kojoj su se zbog odustajanja NiP-a natjecale samo tri ekipe, iza G2 Esportsa. Valiance&CO je svakako favorit u ovom meču, a to potvrđuju i kladionice. Međutim, ne očekuje ih nimalo lagan meč. Singularity na WESG-u igra u punom sastavu: oSee, Hydrek, ryann, motm, floppy i trenutno su 48 ekipa svijeta, dok je Valiance&CO na visokom 18. mjestu.

Podsjetimo, zbog pravila natjecanja Valiance&CO igra u potpuno regionalnom sastavu: LETN1, huNter, nexa, Impulse i emi, dok ekipu s trenerske pozicije vodi Peca.

Sam ulazak među najboljih osam garantira 10 tisuća dolara i priliku za plasman među najbolje četiri ekipe.

Od ostalih poznatih timova u natjecanju su još Fnatic, AGO, Windigo, MIBR i G2 Esports, te nekoliko jakih nacionalnih ekipa poput one ruske.

WESG 2018 bracket

WESG 2018 održava se u kineskom Chongqingu, a sam playoff će se igrati u Chongqing Olympic Sports Centeru.

Za najvažnije novosti svakako zapratite igrače Valiance&CO na društvenim mrežama. Prijenos mečeva možete pratiti na WESG_CSGO Twitch.tv kanalu.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime