Foto: HTLV.org
Trenutno 19. najbolja ekipa svijeta, Valiance&CO kreće u borbu za odlazak na 250 tisuća dolara vrijedan IEM Sydney. U zatvorenim kvalifikacijama za Europu čekaju ih jaki protivnici, a prvi će biti njemački BIG.

Kako Valiance&CO može do IEM Sydneyja?

U srijedu 6.2.2019. s početkom u 15:00 Valince&CO će igrati prvi meč u zatvorenim kvalifikacijama protiv BIG-a. Turnir se igra u sistemu dvostruke eliminacije, a Sydney će vidjeti samo najbolja od osam ekipa.  Svi mečevi bit će Bo3, a veliko finale Bo5.

Ždrijeb ide na ruku Valianceu, tako bi eventualnom pobjedom išli na boljeg iz meča HellRaisersa i forZe te bi izbjegli G2 Esports, North i OpTic sve do finala upper bracketa.

IEM Sydney Bracket

Koja od osam ekipa će na kraju otići u Sydney saznat ćemo 8.2.2019. kada je na rasporedu veliko finale. Tri ekipe s pozivnicom za IEM Sydney su FaZe, MIBR i Renegades.

Valiance&CO je trenutno na 19. mjestu najboljih svjetskih CS:GO timova prema portalu HLTV.org. Najbolje rangirani tim u kvalifikacijama je North na 11. mjestu. Želi li Valiance&CO ostvariti zadane ciljeve ovo su turniri na kojima trebaju pobjeđivati. Konkurencija je jaka, ali među 20 najboljih timova niti ne bi trebalo biti drugačije. Sretno momci.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime