NAJBOLJU ekipu iz regije očekuje težak put želi li napraviti iznenađenje na 250 tisuća dolara vrijednom DreamHack Masters Marseille turniru. Valiance je smješten u skupinu B u kojoj se još nalaze mousesports, Ninjas in Pyjamas i SK Gaming.

Valiance u jakoj konkurenciji na DreamHack Masters Marseille 

DreamHack Masters Marseille počinje 18.4. i trajat će sve do nedjelje 22. Publika u Francuskoj imat će priliku gledati 13 od 15 najboljih ekipa na svijetu. U iznimnu jaku konkurenciju uz Valiance su se kvalificirali Space Soldiers, Renegades i TyLoo.

DreamHack Masters Marseille

Grupna faza turnira igrat će se u GSL formatu, mečevi na otvaranju i za eliminaciju igrat će se u best-of-one formatu dok će se mečevi pobjednika i odlučujući mečevi igrati u best-of-three. Nakon grupne faze slijedi single-elimination playoff u kojem će se svi mečevi biti best-of-three.

Valiance će prvi meč igrati protiv mousesportsa 18.4. s početkom u 12:00. Mousesports je trenutno druga najbolja ekipa na svijetu prema rankingu portala HLTV.org. Njihov put prema samom vrhu svjetskog CS-a započeo je osvajanjem ESG Toura na Mikonosu u rujnu prošle godine. Tri mjeseca kasnije u finalu četvrte sezone ECS-a nadigrao ih je FaZe Clan, a početkom ove godine osvojili su StarSeries i V4 Future Sports Festival.

Izgubi li Valiance od mousesportsa, igrat će protiv gubitnika drugog meča u skupini između SK Gaminga i NiP-a. U svakom slučaju, neće biti lako, ali zato igraju CS. Valiance će najbolje šanse za napraviti iznenađenje imati u best-of-one mečevima. Dobar draft, mirna ruka, malo sreće i mogli uzeti pobjedu, a to će značiti komplikacije u skupini.

Ako je vjerovati reakcijama igrača iz Valiancea, djeluju motivirano i samouvjereno. Međutim, što će se točno dogoditi kada se nađu na serveru protiv ponajboljih pojedinaca na svijetu, saznat ćemo za nešto više od tjedan dana.

Jasnog favorita nema

Uzmemo li u obzir nevjerojatnu konkurenciju i trenutno stanje na sceni, gotovo je nemoguće predvidjeti pobjednika. FaZe, Cliud9, G2 Esports, SK Gaming i Team Liquid prvi puta će na LAN-u igrati u novim postavama, što bi ekipe poput Na’Vi, Fnatic i mousesports mogle iskoristiti. Najlakšu skupinu čini se imaju upravo Na’Vi i Fnatic u skupini C gdje su još Renegades i TyLoo. U svakom slučaju, očekuje nas iznimno zanimljiv turnir.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime