3. kolo je službeno završilo, u nastavku možete pročitati zbivanja tokom istog.

Squared i Locastic su prvi započeli na Overpassu, gdje je Locastic snažno krenuo s 7 rundi naspram 2 u prvom poluvremenu. Na CT strani, NyX je u dvadesetoj rundi uspio obraniti A site od 3 terora s AK-47. Takvi playevi su odveli Squared do prve osvojene mape. Sljedeći na redu je bio Inferno. Ovaj puta je Squared pokrenuo inicijativu, no nakon dobivene pištolj runde te još dvije nakon, Locastic uspijeva s full buyom preokrenuti half u svoju korist. Krajem 19. runde, Dav je napravio zanimljiv ace, u kojem je dva killa pokupio na samom ulasku na A site, a ostala 3 su bila rezultat clutcha. Iako je Squared imao dobre prilike, Inferno je otišao u ruke Locastica. Sve je ovisilo o Cobblestoneu kao zadnjoj mapi. Mariiuchiev tim je preuzeo kontrolu ostvarivši rezultat od 11:4 u prvom dijelu te se činilo kako će to biti njihova pobjeda. No ta teorija se nije obistinila, pa je Squared iskoristio svaku moguću priliku. Nulum dao tračak nade svojom obranom B sitea na dropu, no nije puno promijenilo konačni rezultat.

Squared 2:1 Locastic ( 16:12 Overpass, 14:16 Inferno, 16:14 Cobblestone)

Druga četvrtina kola je sukobila RESISTANCE i proWince. Bio je očit razlog izabira de_cache od strane RESISTANCEa jer su se odma čvrsto postavili. Mahom su uzeli 12 rundi te ostavili proWince na malim šansama za preuzimanje vodstva. Drugi half je završio k1Ng0r obranom Impulseovog defusea te je dodao svom timu jedan bod u mapama. proWince je također obrazložio svoj odabir Inferna stvorivši priliku za izjednačavanje. Kostinho je ostavio svoj trag odbivši 3 counter-terrorista od deaktiviranja bombe u šestoj rundi. Nakon 11-4 vodstva, druga polovica mape otišla je rezultatom od 5:5 u ruke proWincea. U nastavku na Trainu RESISTANCE nije dopustio protivničkom timu disati te su zaključili poluvrijeme rezultatom od 14:1. Ostatak rundi im je bio zezancija jer su trebali ostvariti samo 2 pobijeđene runde koje su na kraju i ostvarene.

RESISTANCE 2:1 proWince (16:8 Cache, 9:16 Inferno, 16:8 Train)

Ripple i Zonic su čvrsto krenuli izjednačenim snagama na Cacheu. Miloš ‘dEE‘ Marčeta je zaustavio Rippleov streak od 5 dobivenih rundi prekrasnim AWP aceom te tako pokrenuo inicijativu dobivanja prve polovice meča. Ta inicijativa se nije uspjela ostvariti te su izgubili jedan razlike. Druga polovica je bila slična, što znači da je Ripple uzeo prvu mapu. Cobblestone je krenuo isto kao i Cache, s prvom polovicom lagano nagnutom na stranu Ripplea. Drugi half je otvorio c0llins clutchom 1v2 te defuseom bombe. Zonic je uzeo laganu prednost od 9:5 u nastavku te izjednačio rezultat u mapama. Zadnja lokacija je bila Inferno. Ripple je još jednom krenuo punom parom, a Zonic ih nije mogao pratiti, tako je sa 12:3 završio prvi dio Inferna. U nastavku je fajkus probao zadržati Zonic u igri obranom mida od 3 napadača. To je ujedno bila i posljednja dobivena runda Zonica u borbi.

Ripple 2:1  Zonic (16:12 Cache, 13:16 Cobblestone, 16:6 Inferno)

Kolo su zatvorili KlikTech i Binary Dragons. Dragonsi su opasno zaprijetili KlikTechu na Infernu. Već u samom startu su uzeli 11 rundi koje je NENO zatvorio ubivši 2 protivnika na T strani. Ostalo im je 5 rundi koje im nisu predstavljale nikakav problem. Možda je to strah koji je pomogao jednom od najboljih timova na Balkanu, Binary Dragons, pobjedu na Cacheu. Svaki KlikTechov pokušaj je odbijen na CT strani, jedan takav je odbio i LETN1 s brzim i efikasnim 4k na ulasku u A site. KlikTech je ipak izvukao četiri runde u drugom halfu, no sve je to okončao DJOXiC koji je jedini u svojoj ekipao oružje. Skupio je pet killova s AWP-om na B sajtu te tako završio 3. kolo VALa.

KlikTech 0:2 Binary Dragons (6:16 Inferno, 4:16 Cache)

Nadolazeća kola, te trenutni leaderboard možete vidjeti na VAL stranici.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime