Mečevi za LAN mjesta se nastavljaju, a drugo kolo donosi neke rezultate koji su iznenadili sve.

Prvi su se sukobili RESISTANCE i Binary Dragons. RESISTANCE je imao jednu jednokratnu, te jednu dugoročnu zamjenu. Prije meča, k1ng0r je na svojoj Facebook stranici objavio kako će ga zamijeniti finski Joel “jOELZ” Aalto zbog osobnih razloga, dok je umjesto NK-a nastupio Nikola “Lobanjica” Mijomanović. Binary Dragons je krenuo žestoko na de_cache ulovivši 11 rundi u prvom dijelu, dok je RESISTANCE pokazao napredak, no to nije bilo dovoljno za osvajanje prve mape koja je završila rezultatom od 11-16. S izgubljenom prvom mapom, RESISTANCE se osvetio na mapi biranoj od strane protivnika gdje je zadržao dominaciju kroz 16 rundi, ne dajući Binaryu da uzme više od 5. Inferno je bila lokacija zadnjeg okršaja gdje su timovi bili izjednačeni u početku. Izmijenjeni RESISTANCE kao da je dobio vjetar u leđa te je proletio kroz drugi half, savladavši jednu od najbolji balkanskih ekipa rezultatom 16:10.

RESISTANCE 2:1 Binary Dragons (11:16 Cache, 16:5 Mirage, 16:10 Inferno)

Uslijedili su Ripple eSports i Locastic. Vodstvo je na početku uzeo Locastic na Overpassu s rezultatom od 10-5 u prvom poluvremenu, no Ripple je uspio kopirati Locasticov uspjeh te su završili u ovetimeu. Srpski tim je uzeo mapu s 4 runde u produžecima, zaključujući s ukupnih 19-17. Cache je od početka bio u rukama Ripplea, koji je radio pobjedonosne pusheve kroz obje strane. Locastic ih je pratio uz korak kroz prvi dio, ali unatoč svom trudu su uspjeli osvojiti samo tri runde u drugom dijelu.

Ripple eSports 2:0 Locastic (19:17 Overpass, 16:10 Cache)

KlikTech je u drugom kolu ušao u borbu s proWinceom. Odmah se na početku vidjela nesigurnost kod slovenske ekipe koja je na CT strani Miragea skupila tek 5 rundi. Loš streak se nastavio i na drugoj strani gdje je proWince sa svojih 6 rundi uzeo prvu mapu, a niti jedan igrač KlikTecha nije imao preko 20 killova. Na Infernu su se probudili iz sna i zaprijetili proWinceu s 10 rundi na T halfu. No sve je to palo u vodu jer srpski team je odigrao odlično T stranu i nije dao puno prostora KlikTechu da zatvore mapu.

KlikTech 0:2   proWince (7:16 Mirage, 13:16 Inferno)

Kolo su zatvorili Squared i Zonic eSports na mapama Inferno i Train. Samo jedna dobivena runda je dijelila dva tima na kraju prvog halfa na Infernu, no toj jednoj je Squared pridodao još 8 te si osigurao prvu mapu. Nastavili su na de_train gdje je Zonic osvojio pola od Squaredovih 10 rundi. U drugoj polovici Zonic nije ostavio skoro pa nikakvog utjecaja, te sa samo jednom dobivenom rundom omogućio Squaredu pobjedu. Mladi NyX se pokazao odličnim u ovom okršaju te je kroz cijeli meč boravio na vrhu ljestvice.

Squared 2:0 Zonic (16:7 Inferno, 16:6 Train)

Sljedeće rasporede mečeva, te sve timove možete pogledati na službenoj VAL stranici.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime