Od 47 prijavljenih timova, koliko ih se u nedjelju natjecalo na drugim kvalifikacijama za CSadria Clan Championship powered by A1, najuspješniji su bili uNiQUE i Throw! Još dva mjesta za ligu su popunjena, preostala su još četiri.

Druge kvalifikacije za CSadria Clan Championship

Polako, ali sigurno, kompletiraju se ekipe za treću sezonu CSadria Clan Championshipa. Nakon što su u prvim kvalifikacijama svoje mjesto osigurali Locastic i TheOverpowered, na drugima je to za rukom pošlo uNiQUE (KINGFLATROOO, unok0k0, SENER1, wizard100, sinnopsyy) i Throw (gejmzilla, ellement, gxx, kory, coolie).

Najveći izazov za SENER1 i društvo bili su PSYCHOACTIVE i mAlAkU, dok je Throw igrao protiv manje poznatih, ali vrlo dobrih ekipa – Micojnera i OnlanerS. Sve rezultate možete provjeriti u bracketu.

Posljednje Adria kvalifikacije

U nedjelju 17.3.2018. održat će se posljednje regionalne kvalifikacije za CSadria Clan Championship, nakon čega nam slijede one za hrvatske ekipe. Konkurencija će sigurno biti žestoka pošto još dosta kvalitetnih timova traži svoje mjesto u ligi. Prijave su otvorene, nemojte zakasniti.

 

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime