U drugom kolu CSadria Clan Championshipa powered by A1 AKOPALIPSA i uNiQUE su se pobjedama izdvojili od ostatka.

Drugo kolo CSadria Clan Championshipa

AKOPALIPSA bolja od Throwa

U napetom prvom meču drugog kola CSadria Clan Championshipa AKOPALIPSA je pobjedom na Trainu nadigrala Throw Potential sa 16-13 te tako osigurala drugu pobjedu i došla na korak do plasmana na LAN završnicu za što će im trebati još jedna pobjeda. Najbolji pojedinac pobjedničke ekipe ovog puta je bio deeface s 24 killa.

uNiQUE na korak od LAN-a

Isto je nešto uvjerljivije pošlo za rukom ekipi uNiQUE, koja je na Infernu sa 16-9 pobijedila Locastic. uNiQUE je sjajno otvorio meč i ubrzo stvorio veliku prednost od 8-1. Međutim, Locastic smanjuje razliku na samo tri rudne do kraja prvog halfa. Na CT strani hrvatska ekipa je držala tempo neko vrijeme, ali na kraju ostal na samo 9 rundi. Odličnu je partiju odigrao juanflatroo, koji je bio najbolji pojedinac na serveru.

PSYCHOACTiVE i theOverpowered u problemima

Posljednja dva meča imali smo priliku gledati iznimno napete mečeve na Infernu. Vilay.Black je bio bolji od slovenskog theOverpowereda sa 16-13  bez bozira na sjajnu igru aljek1na, dok je Trtrr upisao i prvu pobjedu pobijedivši sa 16-14 PSYCHOACTiVE.

Raspored za treće kolo

Zbog kvalifikacija za DreamHack Tours promijenjen je termin 3. kola koji se neće igrati u subotu, već tri meča u ponedjeljak i jedan u utorak, kako je dogovoreno s timovima.

Ponedjeljak
19:00 Throw Potential vs Trtrrr
20:00 Locastic Esports vs Vilay.Black
21:00 PSYCHOACTiVE vs theOverpowered

Utorak
21:00 AKOPALIPSA vs uNiQUE

Nakon trećeg kola saznat ćemo i koja će od dvije ekipe koje igraju u utorak osigurati mjesto na LAN-u, ali i koje će između PSYCHOACTiVE i theOverpowered napustiti natjecanje već nakon trećeg kola.

CSadria Pick’Em

Nakon dva kola u ukupnom poretku Pick’Ema vodi Luka Mečenero s 10 bodova. Imamo još tri kola za igrati tako da se sve i svašta još može promijeniti. Kompletne rezultate pogledajte ovdje.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime