Pozmate su još dvije ekipe koje će sudjelovati u četvrtom izdanju CSadria Clan Championshipa! To su ekipe GamerS1337 i Mladi Nabadači.

Lagan početak i uzbudljiviji kraj kvalifikacija za GamerS1337

GamerS1337 su kvalifikacije otvorili pobjedom 16:10 protiv ekipe Portal e-Sports. U sljedećem meču čekao ih je kirLIK koji su prije toga uspjeli svladati timove SIVA EKONOMIJA i indigoteam. Nakon dugog i veoma uzbudljivog meča, GamerS1337 je ipak uspio odnijeti pobjedu rezultatom 19:17.

Posljednja prepreka bila je ekipa DIVINE GODS. I ovaj put se GamerS1337 uspjeva izvući i jednakim rezultatom 19:17 odlaze s pobjedom. Inače, ekipa GamerS1337 je igrala u sastavu: MERISINHO, kiLLeRa, depresya, MakiLUL i I-m-OnLiNeR.

Četiri lagane pobjede Mladim Nabadačima donijele mjesto u CSCC4

Na drugoj strani bracketa nalazili su se Mladi Nabadači. Nabadači su od samog početka kvalifikacija dobro uboli i za njih nije bilo previše problema. Nakon pobjede nad LIHNIDOS, uslijedila je i lagana pobjeda nad QSKE Gaming, rezultatom 16:3.

Ni idući meč nije bio pretjerano težak za Nabadače. Nakon QSKE uslijedila je pobjeda od 16:10 nad 21Arches, a zatim i pobjeda 19:17 protiv Descry. Za Mlade Nabadače igrali su: tubii2b, FANDOLINA, Stefaann, simke- i Rr1teksS.

Posljednje kvalifikacije odigrat će se, kako je ranije najavljeno, 8. ožujka u 14h te će nakon njih biti poznata posljednja dva sudionika CSadria Clan Championship 4.  Za posljednje kvalifikacije možete se prijaviti klikom ovdje.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime