Prva polovica kvalifikacija za CSadria Clan Championship 4 je gotova. Dobili smo tri Kosovarske momčadi te jednu Makedonsku ekipu, a njima će se pridružiti još četiri tima koja će svoje mjesto u ligi osigurati u ostalim kvalifikacijskim kupovima.

Treće i četvrte kvalifikacije za CSadria Clan Championship powered by A1!

Prva dva kupa imali su velik broj ekipa iz svih država naše regije. Već su se kvalificirali neki poznati regionalni igrači kao što je Sener “SENER1” Mahmuti i Blink kao i Makedonski dvojac, Kristijan “KiKO” Stojmanovski i Jasmin “JasmiN” Murič, koji su igrali u prošlogodišnjem finalu u Splitu.

Još jedan bivši igrač uNiQUEa osigurao je mjesto u ligi, a radi se o Kujtim “gulito” Durmishi i njegovom timu – Gameroids. Četvrta momčad koja će biti dio četvrte sezone CSadria Clan Championshipa je relativno nova momčad SoA, koja je uspjela nadjačati QSKE Gaming na putu do lige.

Kao i u prošlim kupovima, dva tima prolaze u regularni dio lige. Kvalifikacije se igraju u BO1 formatu dok su posljednji meč te meč za kvalificiranje odigrani u BO3 seriji. Kvalificirane ekipe igrat će swiss format online ligu, a najbolje četiri momčadi osigurat će mjesto na LAN završnici u Splitu (04.04 – 05.04.2020)

Adria kvalifikacije za CCCS4 #3 – subota 07.03.2020

Adria kvalifikacije za CCCS4 #4 – nedjelja 08.03.2020

Za sva pitanja i dodatne informacije možete se obratiti adminima i članovima CSadrie na CSadria Discordu. Pravila za četvrtu sezonu CSadria Clan Championshipa možete pročitati klikom ovdje, a sve informacije i vijesti vezani za ligu imate na sljedećem linku.

Kao i prošla dva kupa, kvalifikacije za CSadria Clan Championship moći ćete pogledati na CSadria Twitch kanalu.

Ekipe koje su trenutno kvalificirane za četvrtu sezonu CSadria Clan Championship su:

Gameroids – (arlindk, gulito-, TONZIQITIQI, Albion, meek)
SoA (Coldzera11, HYPERI1, vAloN9, BledarD, andiSSJGOD)
Blink – (SENER1, rigoN, gxx-, blocboi, xhoci)
CSadria Clan Championship 4AIRLIJA – (aidKiT, JasmiN, KiKO, kyxsan, powerdy)

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime