Ne, nije rijec o novome timu exchange, vec je doslo do velikog broja zamjena/izmjena igraca u timovima. MyInsanity nakon lana je odlucio pokusati igrati sa strancima tocnije s Madjarima NOFEAR-om i ZEN -om, a MJ zbog obaveza vise nije imao vremena da se posveti igranju.

Nakon toga MyInsanity dovodi Nuluma koji je prije toga bio u timu IMEX.  Kako IMEX vise nije imao standardnu petorku za lan u Beogradu odlucili su se uzeti JP-a i Sn1peR-a  koji su trazili tim jer je CWC bio u nemogucnosti da ide na lan.

Sve se cinilo gotovim sto se tice izmjena, ali Madbone nije bio u mogucnosti ici na lan, pa je Myinsanity nasao dostojnu zamjenu . Uzeli su igraca iz IMEX-a, a to je Sn1peR, te je IMEX opet ostao bez igraca i cinio se kao da ce se raspasti. No, Nulum je odlucio izaci iz MyInsanity-a zbog premalo vremena, te zato sto bi s njima igrao samo do pocetka lana. Na kraju se odlucio vratiti u IMEX te je ovo konacan sastav timova :

MyInsanity – Kal El, Sn1peR, Uriels, NOFEAR i Zen

IMEX- Anakintm, Nulum, JP, Flegma, Dogma.

CWC- MINDZ, Xelbow, FeshJR., Bobinho ,  /

Sve u svemu nastao je pravi kosmar  medju tim izmjenama, te je skoro doslo do raspada nekih timova,  sto bi oslabilo nasu malu scenu, ali na svu srecu nijedan se nije raspao, te zelim svu sreci novim igracima u timovima i da se dokazu.

                                                                                                                                                                                                                                                                        Voli vas i ljubi u oko Niked

2 KOMENTARI

  1. Pozz dečki ! 😀
    zanima me kak da se pridružim u ovu ekipu.
    novi sam u ovoj igri,al mi je stvarno dosta ovih igrača sa hakovima…Jel postoje tu neki serveri bez “hakera”.Aj pomozite.
    Odgovore šaljite na mail:

    wook_04@windowslive.com

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime