StarLadder & i-League StarSeries Season 4 je 300 tisuća dolara vrijedan turnir čija će se završnica odigrati u Cybersport Areni u Kijevu. 16 ekipa iz Europe, Amerike i Azija natjecat će se do 25. veljače za titulu pobjednika i najveći dio nagradnog fonda.

StarSeries S4 donosi zanimljiv format

StarSeries Season 4 okuplja odlične ekipe, od kojih je 10 dobilo pozivnicu, a šest svoje mjesto izborilo kroz regionalne kvalifikacijske kupove. Od 10 najboljih ekipa na svijetu u Kijevu nećemo vidjeti samo Ninjas in Pyjamas.

Na turniru će se igrati swiss format, a svi mečevi će se igrati u best-of-three seriji, uključujući i samo finale. Ovakav format preferiraju i ekipe jer jedan loš dan ili dvije loše mape ne znače ispadanje s turnira. Swiss će se igrati od 17. do 21. veljače, a svaki dan pregršt mečeva najboljih ekipa.

Prva runda turnira odigrana je u subotu, a favoriti su uglavnom opravdali očekivanja. Najzanimljiviji meč je bio onaj između mousesportsa i Virtus.pro, koji je poljska ekipa izgubila na trećoj mapi, dok je Gambit također na tri mape, uspio svladati fnatic.

Prva runda 17.2.2018.
C9  2
 0
 Heroic
SK  2
 0
 MVP
Fnatic  1
 2
 Gambit
FaZe  2
 0
 TyLoo
G2  2
 0
 RNG
Na`Vi  2
 0
 HR
mouz  2
 1
 VP
Astralis  2
 1
 Liquid

U ulozi favorita ponovo su SK Gaming, FaZe Clan i Cloud9. Team Liquid, pobjednici cs_summit 2 turnira već su doživjeli prvi poraz, a G2 Esports i Astralis traže novu titulu i povratak u sami vrh svjetskog CS-a. Rezultate, statistike i mečeve možete pratiti na, kao i uvijek, na HLTV.org.

Mečevi gubitnika – 18.2.2018.
Fnatic  0
 2
 TyLoo
HR  0
 1
 Heroic
RNG  0
 0
 Liquid
VP  0
 0
 MVP
Mečevi pobjednika – 18.2.2018.
SK  0
 0
 mouz
Na`Vi  0
 0
Gambit
G2  0
 0
 Astralis
FaZe  0
 0
 C9

 

Pregršt mapa i mečeva obradovat će i sve one koji se povremeno vole i okladiti na mečeve. U narednim danima neće nedostajati kvalitetnih mečeva, a kao što smo i ranije najavili, Germania je  u ponudu uvrstila i StarSeries.

5 KOMENTARI

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime