Četvrtfinale Majora je završeno, a od ove strane bracketa ćemo sutra vidjeti obračun Astralisa i NRGa za mjesto u finalu.

NRG dobio Na’Vi u dvije mape

Na’Vi i NRG su započeli drugi dan StarLadder Major playoffsa i Sjeverno-Američka ekipa je 2-0 pobjedom osigurala polufinale na turniru. Prva mapa, Dust2, je bila mapa NRGa i su na poluvremenu Amerikanci vodili 10-5 rezultatom. Na’Vi su se pokušali vratiti u igru ali Tarik “tarik” Celik i NRG im nisu dozvolili nikakav comeback. Nakon sto su pistol i sljedeća runda završili na strani NRGa, Na’Vi su uspjeli preokrenuti igru i poluvrijeme. S 10-5 rezultatom, Na’Vi su pokušali izjednačiti ovaj BO3, ali su NRG odličnom T stranom odnijeli ovaj game u produžetke, a onda i okončali partiju 19-17.

NRG
HLTV.org

Astralis eliminirao Liquid

Svako od nas je čekao ovaj meč između Liquida i Astralisa, trenutno najbolji tim svijeta protiv vjerojatno najboljeg tima u povijesti CS:GOa, a samo je četvrt-finale. Tri mape koje su se trebale igrati su bili Vertigo, Overpass i Inferno, ali do treće mape nije ni došlo nakon što je Astralis s 2-0 pobjedom spakirao kofere Amerikancima.
Prva poluvrijeme Vertigoa je ukazivalo na to da će ovo da bude jedan dug meč, ali malo 8-7 vodstvo Astralisa se pretvorilo u 16-8 pobjedu te su Liquid na dominantnijoj T strani uzeli samo jednu rundu.

Astralis gla1ve
HLTV.org

Liquid je započeo Overpass s vodstvom od 4-0, ali su Astralis preokrenuli rezultat 5-4 u njihovoj korist. Nick “nitr0” Canella i ostatak ekipe su uspjeli povratiti poluvrijeme i su otišli na pauzu s 9-6 u njihovu korist. Astralis su na T strani kontinuirano napadali B sajt, a Liquid se nije uspjeo adaptirati na ovaj stil igre. Mapa je bila dosta interesantnija za gledati od Vertigoa, ali nismo vidjeli produžetke i Astralis je korak bliže do svog četvrtog Majora.

U polufinalima koje se igraju danas će se sresti Renegades i AVANGAR te Astralis i NRG.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime