I druga runda StarLadder Majora je završena i poznati su neki od timova koji su na korak od playoffsa.

ENCE bez problema pobijedio MIBR, NRG sve bolji na Dustu

Nakon lake pobjede protiv AVANGARa jučer, ENCE su se riješili i MIBR na sličan način. Aleksi “Aleksib” Virolainen još jednom pokazuje da nije samo kvalitetan lider, a MIBRov Epitácio “TACO” de Melo je dobio slobodu nakon odlaska Marcelo “coldzera” David i bio jedini igrač MIBRa s pozitivnim ratingom.

Amerikanski derbi je konačno završio na strani NRGa, a najbolji tim svijeta nije izgledao ni malo fokusirano u toj partiji. Jonathan “EliGE” Jablonowski je na kraju meča imao 1.59 rating, dok su Liquid uspjeli uzeti samo 9 rundi.

HLTV.org

Još jedan Dust2 smo vidjeli jučer, a Vitality i FaZe su bili timovi koji su se borili za 2-0 mesto na tabeli. Meč je bila jednostrana dominacija Vitalityja, te 7 rundi su sve što je FaZe osigurao pre nego što su izgubili meč.

G2 započinje treći dan u 1-1 pool, dok su  Renegades na korak od eliminacije

Iako su G2 završili prvo poluvrijeme Nukea s rezultatom od 7-8Astralisova T strana je bila perfektna i Francuzi nisu uspjeli uzeti ni jednu rundu.

Renegadesa su opet male greške koštale puno i zaradi nekoliko izgubljenih force-buyova i eco rundi su dozvolili da AVANGAR završi u 1-1 poolmousesports su se oporavili nakon jučerašnjeg poraza od FaZea, i danas su s 16-13 rezultatom uspjeli poraziti North na Infernu.


Chris “chrisJ” de Jongov je završio mapu u izvrstnom stilu.

CR4ZY porazili Ninđe, Na’Vi bolji od DreamEatersa u CIS derbiju

Nakon odličnog 4-0 starta za NiP na Trainu, naša ekipa se uspjela povratiti u igru i završiti poluvrijeme sa samo jednom rundom razlike (7-8). CR4ZY je opet pokazao izvrsnu CT stranu Traina i Rokas “EspiranTo” Milasauskas s 32 killa je predvodio tim do pobjede.


EspiranTov odličan clutch i još bolja reakcija Finskog komentatora.

Na veliko iznenađenje za mnoge, u Na’Viju su svi igrači bili u odličnoj formi i su nakon dosta teškog prvog poluvremena protiv DreamEatersa igrali odličnu T stranu i završili meč 16-7 rezultatom.

Pre pоčetka treće runde, tabela izgleda ovako:

2-0 1-1 0-2
ENCE MIBR Renegades
Astralis G2 DreamEaters
NRG Liquid NiP
Vitality FaZe North
  mousesports
AVANGAR
RsCR4ZY
Natus Vincere

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime