Peta runda New Legends Stagea je ujedno bila i zadnja i sada imamo 3 dana odmora prije početka StarLadder Major playoffsa.

Renegades Legende po drugi put za redom, Liquid za dlaku bolji od mousesportsa

Nakon što je FaZe napustio Major zbog Renegadesa, G2 su danas učinili isto i završili njihov put ka Champions Stageu sa 2-3. Vertigo je bila mapa Renegadesa i Australci su pobijedili istu 16-11. Nakon 9-6 poluvremena, G2 su se približili Renegadesima do 11-9 rezultata, ali su uspjeli uzeti još samo dvije runde pre nego što su se uputili na Dust2 s 1-0 deficitom.

Dust je završio s istim rezultatom samo što ovaj put su Renegades bili tim s 11 rundi, a G2 je uspješno izjednačio meč. Treča mapa je započela dosta interesantno, ali u drugom poluvremenu je sve bilo na strani Renegadesa i oni su se dva puta za redom kvalificriali za Champions Stage.

Liquid i mousesports su igrali za mesto u Top 8 ekipa Majora i Liquid je nakon 2-0 pobjede objezbedio to mesto. Iako su igrali samo dvije mape, meč je bio izuzetno težak za Amerikance. Prva mapa, Mirage, je otišla u produžetke ali nakon 6 rundi je Liquid poveo 1-0. Na Dust2u se igralo dva produžetaka, a i ovaj put su Keith “NAF” Markovic i njegov tim uspjeli zatvoriti meč 22-20.


Robin “ropz” Kool je deklasirao Liquid u ovoj eco rundi.

CR4ZY pada na korak od Champions Stagea

Zadnji meč ove staze je započeo na Mirageu, i CR4ZY su opet dokazali da su jedan od najboljih timova na gorenavedenu mapu. Svi igrači CR4ZYja su bili u odličnoj formi i to se pokazalo po njihovoj pobjedi od 16-11 na prvoj mapi ovog BO3 duela. Inferno je naglašavao 2-0 za CR4ZY nakon što su u jednom momentu vodili 11-8 ali se CIS tim povratio u igru i zatvorio mapu 16-12 u njihovu korist. Treća mapa nije bila nalik ni jedne od prethodnih dvije, sudeći po tome da je Na’Vi deklasirao Srpsku ekipu 16-4 i uništio im snove za Champions Stage.

New Legends Stage se završio s ovakvim stanjem na tabeli:

3-0 3-1 3-2 2-3 1-3 0-3
ENCE Vitality Liquid RsCR4ZY MIBR DreamEaters
NRG Astralis Na’Vi mouz FaZe NiP
AVANGAR Renegades G2 North

A prve mečeve četvrt-finala možete vidjeti u nastavku:

ENCE vs. Renegades
Vitality vs. AVANGAR
Astralis vs. Liquid
NRG vs. Natus Vincere

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime