Drugi dan StarLadder Majora je završio, a baš kao i jučer vidjeli smo dosta iznenađenja i neočekivanih rezultata.

Vitality sve bliže eliminaciji

Čini se da se momci iz Vitalityja nisu naviknuli igrati ujutro, jer su i danas pokazali istu igru kao protiv Symana. Nathan “NBK-” Schmitt je još jednom podcijenio slabije rangirane ekipe i omogućio DreamEatersima da napreduju u 2-1 pool. Sve do 23te runde, Vitality nije ni jednom bio u vodstvu, a i nakon nekoliko odličnih rundi na T strani, Ruska ekipa nije dopustila da meč dođe do produžetaka, te savladala Francuze 16-14.

NRG su očito naučili lekciju i nisu imali nikakve probleme protiv Symana. Peter “stanislaw” Jarguzov NRG se pobjedom od 16-4 popeo u 2-1 dio tabele.

KradHLTV.org

Vitality zajedno s HellRaisersima su timovi koji planiraju uništiti karijeru našeg Pougljenog kladioničara, izgubivši mečeve koje trebaju pobijediti na papiru već dva puta u dva dana Majora. Kirill “ANGE1” Karasiow je pretrpio još jedan poraz, ovog puta od ekipe AVANGAR, omogućavajući da Dauren “AdreN” Kystaubayev i ekipa stignu na korak od New Legends Stagea.

Poznati prvi kvalificirani timovi za New Legends Stage

Na prvom BO3 meču na ovom Majoru, G2 i mousesports su igrali za perfektan 3-0 ulazak u New Legends Stage Majora. Tekma je započela s Trainom kao prvu mapu i G2 su na dominantan način doveli mousesportsu do znanju da ovaj BO3 neće biti nimalo lak. Nakon odličnog 13:2 poluvremena za Francuze, mouz su uspjeli uzeti 3 runde pre nego su izgubili prvu mapu.
G2 je produžio punom parom na Dust2 i nakon prvog poluvremena rezultat je bio 11:4 za njih. Dobar početak na T strani Dusta i clutchovi Finn “karrigan” Andersen i Özgür “woxic” Ekerr su bili glavni faktor mousesportovog comebacka na drugoj mapi. Vertigo je bila mouzova verzija Traina, uspjeli su pobijediti 16-7 i postati prvi tim koji se kvalifikovao u New Legends Stage.

frozenHLTV.org

CR4ZY i North su ostali 2-0 timovi koji su se borili za prolazak u sljedeču fazu. Mirage je bila prva mapa i nakon 8-7 poluvremena, Nestor “LETN1” Tanić i ekipa su bili nesavladivi na CT strani i pobjedom od 16-8 osigurali vodstvo od 1-0.
Inferno ne bi bio Inferno ako ne vidimo po koji overtime, a do produžetaka smo došli tako što su CR4ZY dopustili da se North vrati nakon 15-10 vodstva. Meč je nakon toga postao pravi maraton i igralo se do četvrtog produžetka, gdje je North pobijedio 28-26. Na Trainu se video još jedan produžetak nakon što se CR4ZY uspjeo vratiti od 14-9 deficita, ali na kraju je Danska ekipa završila New Challengers Stage neporažena.


Odličan ACE od strane Nemanja “nexa” Isakovića je pomogao da se CR4ZY vrati u igru

TYLOO i INTZ napuštaju Berlin nakon samo dva dana

TYLOO je prvi tim koji napušta StarLadder Major nakon poraza od strane Complexityja. Overpass s dva produžetka je ukazivao na to da če ovo da bude jedan dug meč, ali druga mapa je bila jednostrana dominacija Amerikanaca, 16-2 na Vertigou.

Vito “kNgV-” Giuseppe i INTZ su živim mukama uspjeli uzeti jednu mapu od Grayhounda, međutim to je sve što su Brazilci uradili pre nego su se oprostili od snova za New Legends Stage.

Poslije treće runde, tabela izgleda ovako:

3-0 2-1 1-2 0-3
mousesports NRG Vitality TYLOO
North forZe Grayhound INTZ
G2 Syman
AVANGAR HellRaisers
DreamEaters
FURIA
RsCR4ZY Complexity

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime