Poslije jednodnevne pauze, StarLadder Major je opet u akciji i danas je započeo New Legends Stage turnira.

ENCE i Astralis pokupili lake pobjede u Berlinu, G2 pobijedio Na’Vi

ENCE i AVANGAR su otvorili ovaj dio Majora i ekipa iz Finske nije imala problema unatoč tome da AleksiB vise nije dio tima, a igra s njim na major. ENCE su lakom pobjedom od 16-5 ušli u 1-0 pool timova. Astralis su igrali DreamEaterse na vjerojatno njihovoj najgoroj mapi, Dust2, ali su pokazali izvrsnu T stranu na mapi i Lukas “gla1ve” Rossanderov tim se pridružio ENCEu na vrh tabele.

HLTV.org

Iako su gubili 8-2 protiv Na’Via u jednom trenutku, Francuzi su se uspjeli vratiti i pobijediti igru u produžetke. Danylo “Zeus” Teslenko i Egor “flamie” Vasilyev su bili dosta razigrani pored Aleksandr “s1mple” Kostylieva, ali Kenny “kennyS” Schrub se povratio u drugom poluvremenu i pomogao timu da osiguraju 1-0 pool.

Renegades, CR4ZY i North završili dan u 0-1 poolu

Renegades su na njihov klasičan način započeli turnir u Berlinu, izgubivši 16-14 od strane NRGa. Dok je prvo poluvrijeme bilo na strani Amerikanaca, drugi dio mape je bio dosta blizak i NRG su za dlaku bili bolji od Aaron “AZR” Warda i ekipe. CR4ZY su započeli prvi dan New Legendsa igrajući protiv najboljeg tima svijeta, Liquid. Iako su CR4ZY imali solidnu CT stranu, u drugom poluvremenu su jedva uspjeli uzeti jednu rundu i izgubili meč 16-9.

HLTV.org

Nakon lošeg performansa u New Challengers Stage, Vitality je dobrom igrom savladao North rezultatom 16-9. Dobra igra od strane Dan “apeX” Madesclairea i Mathieu “ZywOo” Herbauta je donijela pobjedu Francuzima.

MIBR solidni protiv NiPa; FaZe bolji od mouza

Na veliko iznenađenje za mnoge, FaZe je deklasirao mousesports na Mirage. Čini se da se je produženi bootcamp FaZea isplatio, sudeći po tome da je tim cijelu igru bio korak ispred mouza i nije dozvolio nikakav pokušaj za comeback Chris “chrisJ” De Jongu i ostatku mouza.

HLTV.org

MIBR vs NiP je bio interesantan meč za gledati zato sto su oba tima imali zamjenu, NiP – Maikil “Golden” Selima, te MIBR njihovog trenera, Wilton “zews” Pradoa. Epitacio “TACO” de Melo je bio glavna zvezda tima u ovom meču, završujuči isti s 27 ubojstva dok je drugi igrač na tabeli, Gabriel “FalleN” Toledo, imao samo 16.

Sa završenom prvom rundom, tabela izgleda ovako:

1-0 0-1
ENCE AVANGAR
Astralis DreamEaters
NRG Renegades
Liquid RsCR4ZY
Vitality North
FaZe mousesports
G2 Natus Vincere
MIBR NiP

 

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime