Kraj treće runde je ujedno značio i kraj BO1 mečevima, dok su se u četvrtoj rundi tri nova tima kvalificirala za sljedeću fazu Majora.

CR4ZY, G2 i NRG su nove legende

G2 su se pobjedom nad forZe pridružili Northu i mouzu u New Legends Stage. Prva mapa je bila Dust2 i G2 su opet pokazali probleme na CT strani. Nakon 11-4 poluvremena, CT strana Francuza je opet popustila i forZe je uspeo izboriti produžetke. Od jednostrane dominacije Richard “shox” Papillona i G2 mapa je postala neizvjesna sve do četvrtog produžetka, gdje su momčad iz G2a osigurali vodstvo od 1-0Inferno je bio dosta sličan Dustu, ali ovog puta su G2 okončali meč nakon što su Rusi uzeli 7 runda za redom, završujući meč 16-12.

Svi individualci Amerikanske ekipe su bili na nivou i NRG nisu imali nikakve probleme protiv AVANGARa. NRG su se kvalificirali za New Legends Stage nakon dvije kratke mape, Train16-8 i Dust216-4.

HLTV.org

CR4ZY је loše započeo meč protiv DreamEatersa ali nakon 2-7 rezultata, uspjeli su se vratiti i povesti 9-7. Međutim to nije bilo dovoljno i Ruska ekipa je uzela prvu mapu, Inferno. Dust2 i Mirage su bile mape gdje je glavnu reč imao CR4ZY. Na obe mape je naša ekipa imala 11:4 poluvrijeme, završila s 16:11 rezultatom i uspjela da se plasira u top 16 ekipe svijeta.

Deveti tim svijeta napušta StarLadder Major

I poslije pobjede nad Vitalityjem i odlična igra protiv Northa, Syman ne prestaje s iznenađenjima, te je danas FURIA bila njihova sljedeća žrtva. CIS tim je jednostranom pobjedom od 2-0 pakirao kofere Andrei “arT” Piovezanovoj ekipi. FURIA je jedva mogla uzeti 16 runde na obje mape, izgubivši Train 16-9 i Inferno 16-7.

Drugi meč 1-2 poola je bio obračun Complexityja i Grayhounda. Australci su izabrali Dust2 s razlogom, ali nakon 7-1 vodstva na CT strani, momčad iz Australije se opustila i Complexity je uzeo sljedećih 7 rundi. Očigledno nemaju samo G2 probleme na CT strani Dusta, sudeći po tome da su Complexity uspjeli uzeti samo 3 runde pre nego što je Grayhound stigao do 16 rundi. Complexity nisu imali nikakve šanse na Inferno i te 4 runde što su uzeli na mapi su im zadnji na turniru.

HLTV.org

Vitality se polako vraća svojoj formi nakon lake 2-0 pobjede nad HellRaisersima. Kirill “ANGE1” Karasiow i HellRaisers se opraštaju od Majora nakon dosta razočaravajućeg performansa.

Trenutno stanje na tabeli možete videti u produžetku:

3-0 3-1 2-2 1-3 0-3
mousesports NRG AVANGAR FURIA TYLOO
North G2 Grayhound  Complexity INTZ
Rs CR4ZY forZe HellRaisers
Syman
DreamEaters
Vitality

 

1 KOMENTAR

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime