Četvrta runda StarLadder Major Legends faze je bila puna iznenađenja, a neke od najboljih timova nećemo vidjeti u Champions Stageu.

Na’Vi ušao u petu rundu, AVANGAR dobio G2

Jedan od mečeva gdje su favoriti pobijedili je bio obračun Na’Vija i MIBRa. Meč se završio nakon samo dvije mape, a MIBR su izgledali slabo na individualnom i timskom levelu. Lucas “LUCAS1” Teles je imao nekoliko solidnih momenata, ali Denis “electronic” Sharipov mu nije dao nikakvu šansu, uzevši 59 killa na Infernu i Mirageu zajedno.

G2ova odlična forma nije bila dovoljna u njihovom dvoboju protiv Kazakhstanske ekipe. Nakon uzimanja prve mape, Dust2, AVANGAR se probudio i uzeo Inferno – 16-11 i Overpass – 16-9. Ovo je prvi put da se jadro od AVANGARA kvalificira za playoffs Majora, a  Dauren “AdreN” Kystaubayev je jedini igrač tima koji je bio Top 8 pre Berlina.

Vitality deklasirao mousesports, Australci osigurali 2-2 pool

Jednostrana dominacija Vitalityja u meču protiv mousesportsa nije bila očekivana, ali Francuzi opet nalikuju na taj Top 2 tim pre ljetne pauze. mousesports kao jedna od najboljih ekipa na Vertigu, je bila poražena 16-5 na njihovoj mapi, dok je Mirage završio 16-10 rezultatom.


Jay “Liazz” Tregillgasov ACE je osigurao meč poen Renegadesu.

Mirage je bila prva mapa u 1-2 pool obračunu između FaZe Clana i Renegadesa. Nakon propuštenog 15-12 vodstva od strana FaZea, Renegades je osigurao produžetke a onda i mapu. Promašen smoke za džunglu je omogućio Sean “Gratisfaction” Kaiwaiu da uzme kill u zadnjim sekundama četrdeset-prve runde i da povede Renegades na Nuke s vodstvom od 1-0. Nuke je bio FaZeov map pick s razlogom i su bez problema izjednačili meč, pobjedom od 16-3. FaZe su na Vertigu još jednom na 14-11 dopustili da ih Renegades stigne, Australski tim je proklizao 16-14 pored Nikola “NiKo” Kovača i ekipe i dali su sebi još jednu šansu.

Astralis dobio CR4ZY 2-1 da prođe u playoffse

Inferno je bila prva mapa ovog duela, i nakon 11-11 rezultata CR4ZY se više nije mogao suprotstaviti Astralisu, izgubivši ovu mapu 16-11 rezultatom. Dust2 je oborila rekord kao mapa s najviše rundi na bilo koji Major u povijesti CS:GOa. Ova dva tima su igrali Dust nevjerojatnih 60 rundi pre nego što je CR4ZY uspjelo izjednačiti meč. Vertigo je bila puno kraća od Dusta i Danci su osigurali playoffse u samo 21 rundi, pobijedivši našu ekipu 16-5.

 

Liquid protiv Northa je bio dosta brz meč, i trenutno najbolja ekipa svijeta je nakon 2 mape ušla u 2-2 pool gdje ih čeka mousesports.

Pre početka zadnje runde, tabela izgleda ovako:

3-0 3-1 2-2 1-3 0-3
ENCE Vitality mousesports MIBR DreamEaters
NRG Astralis RsCR4ZY FaZe NiP
AVANGAR G2 North
Natus Vincere
Renegades
Liquid 

 

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime