Janusz “Snax” Pogorzelski više nije igrač ekipe Virtus.pro. Legendarna poljska petorka proživljava najveću krizu u povijesti, a Snax će karijeru nastaviti u mousesportsu.

Virtus.pro ne izlazi iz krize

Ništa nije vječno pa tako niti Virtus.pro. Tri mjeseca nakon što je iz ekipe otišao Wiktor “TaZ” Wojtas odlazi i Snax. Tko će ga zamijeniti u poljskoj ekipi zasad nije objavljeno.

24-godišnji Snax je od početka 2014. nastupao za Virtus.pro s kojim je osvojio major i nekoliko drugih velikih turnira. Prema mnogima upravo je Snax među najzaslužnijima za dobre rezultate njegove ekipe. Međutim, u posljednje vrijeme jednostavno nije išlo. Virtus.pro se nije uspio kvalificirati za DreamHack Masters u Stockholmu što je samo još jedan razočaravajući rezultat u nizu. Trenutno 15. ekipu svijeta prema HLTV.org ranking nedavno su pobijedile i domaće snage u obliku ekipe Valiance, koja je u ESEA MDL-u slavila s 22-20.

Snax nastavlja u mousesportsu

Snax dolazi u mouz umjesto Martina “STYKO” Styka koji je u ekipu stigao prošlog ljeta. Za razliku od Virtus.pro, mouz je imao odličan početak godine. Osvojili su StarLadder & i-League StarSeries S4 i V4 Future Sports Festival u Budimpešti gdje su u finalu svladali upravo Poljake.

Na posljednjem velikom turniru, ESL One: Belo Horizonte 2018 osvojili su drugo mjesto izgubivši od FaZe Clana. U svakom slučaju, ovo bi za Snaxa mogao biti korak naprijed, a osvježenje u ekipi pomoći mouzeu da napravi i ta zadnja dva koraka do pozicije najbolje ekipe na svijetu.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime