Četvrto kolo regionalne CS:GO lige nastavlja se danas u 19:30 s dva vrlo zanimljiva meča. Tri ekipe u prilici su izboriti mjesto na LAN završnici u Clan Gamingu u Splitu, a jedna je na poraz od ispadanja. Mečeve možete pratiti na našem Twitch.tv kanalu, kao i na Facebook stranici.

Fortnite za Split, PSYCHOACTiVE za ostanak

Raspored četvrtog kola donosi samo dva meča jer je ekipa Ripple E-Sports odlučila odustati od natjecanja, čime su Jake Bube dobile pobjedu te sada imaju rezultat 2-2.

  • 19:30 Fortnite vs. PSYCHOACTiVE
  • 20:30 KlikTech vs. cemoxic

U prvom meču dana Fortnite će pobjedom pokušati osigurati mjesto na LAN završnici čime bi ujedno izbacili PSYCHOACTiVE iz lige. Srpska ekipa tako se našla u problemima nakon nenadanog poraza od cemoxica u prošlom kolu i sada mora pobijediti Fortnite želi li priliku za LAN. PSYCHOACTiVE će trebati još jedno čudo od Aleksandra “HLEBa” Todorovića koji je zahvaljujući nevjerojatnoj partiji u drugom kolu lige najbolje rangirani igrač s prosječnim ratingom 1.32. Fortnite s druge strane predvodi Krunoslav “Salted” Katalinić s 1.14, ali njegovi suigrači nisu toliko daleko od njega.

KlikTech favorit protiv cemoxica

KlikTech je u trećem kolu protiv Bajinih Pulena propustio iskoristiti prvu priliku za plasman među najbolje četiri ekipe. Večeras će dobiti drugu, a ako je ne iskoristi to će biti pravo iznenađenje. Morat će igrati protiv cemoxica kojeg su mnogi podcjenjivali na početku lige, a sada imaju jako dobre šanse za prolazak među najbolje četiri ekipe. Od igrača cemoxica koji djeluju kao prilično uravnotežena ekipa odskače jedno Filip “MUFFY” Cvetić sa 68 fragova na tri mape i prosječnim ratingom 1.32. Najbolji pojedinac u redovima KlikTecha je Nejc “saveeey” Mis iskusni slovenski AWP igrač od kojeg smo vidjeli i neke prekrasne flickove, ali i mirnoći, koja očito nedostaje među mlađim igračima KlikTecha.

Pick’Em za četvrto kolo 

Pick’Em još uvijek traje i komentare možete ostaviti na postu:

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime