Foto: HLTV.org
AWP američkog tima Cloud9, Tyler “skadoodle” Latham uzet će pauzu od natjecateljskog igranja na neodređeno vrijeme, potvrdili su iz organizacije. Odluka će stupiti na snagu čim tim pronađe igrača koji će ga zamijeniti.

Skadoodle obilježio Cloud9

Nakon što su u posljednje dvije godine Cloud9 napustili Jordan “n0thing” Gilbert i Michael “shroud” Grzesiek, odlazi i još jedan velikan. Za Cloud9 je potpisao u 4. mjesecu 2015. te je godine bio proglašen za 20. najboljeg igrača svijeta, ali u nadolazećem periodu nije uspio ostvariti isti individualni uspjeh. Bio je u postavama koje su osvajale ESL Pro League S4 Finals i ELEAGUE Major Boston 2018 u nevjerojatnom finalu protiv FaZe Clana. Intervju poslije osvajanja majora svi ćemo dugo pamtiti. Na istom je majoru primio i U.S. Air Force MVP nagradu.

Igrao je skadoodle i za notorni iBUYPOWER najpoznatiji po skandalu u namještanju mečeva zbog kojeg su četiri njegova suigrača dobila ban s Valveovih eventa. Iako je na trenutke na AWP-u bio zvijer, rezultati su oscilirali, a često je bio kritiziran i osporavan. Bez obzira na sve zadužio je Cloud9 i osvojio “prvi američki” major. Još u 3. mjesecu ska je uzeo pauzu, ali vratio se samo dva tjedna kasnije nakon što je Jake “Stewie2K” Yip prešao u SK Gaming da ponovno pomogne svojoj ekipi. Čini se kako će ova pauza duže trajati. Cloud9 će uskoro morati pronaći zamjenu jer početkom 11. mjeseca kreće BLAST Pro Series Copenhagen.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime