Nakon puno pregovora, konačno je potvrđeno da će se Richard “shox” Papillon pridružiti Vitalityu. Fabien “kioShiMa” Fiey je isto bio na listi potencijalnih kandidata u slučaju da pregovori za shox ne uspiju.

shox napušta G2

Nakon više od 3 godine u timu, shox je nedavno napustio G2. Jedan od najboljih Francuskih igraća svih vremena je zajedno s različnim igračima u G2 osvojio brojne titule, kao što su DreamHack Masters Malmö 2017 i ESL Pro League Season 5. On je u više navrata bio IGL ekipe, a nakon što su Nathan “NBK-” Schmitt i Dan “apEX” Madesclaire bili premješteni na klupu u Jun 2018-te, on je bio glavna uloga u formiranju sljedećih verzija G2a.

shox
HLTV.org

Od 2013 do 2016 shox je bio dio liste top 20 igrača svijeta. On u Vitality ulazi kao zamjenu za NBK-a. U Vitality, njega čekaju 2 igrača s kojima je igrao u G2, što znači da će da se lakše uklopi u njihov sistem igre. Dogovor bi trebao koštati otprilike od $350.000 do $450.000.

Vitality s novim igračem ide po još pobjeda

shox će debitirati za Vitality na DreamHack Masters Malmö koji će se održati od 1. do 6. oktobra. G2 još uvijek nisu objavili neke novosti, ali su pokazali da su zainteresirani da kupe Srpski duo Nemanja “nexa” Isaković i Nemanja “huNter-” Kovač. Trenutno se ništa ne zna za budućnost NBK-a, ali se spominje da planira formirati tim zajedno sa bivšim igraćem ENCEa, Aleksi “Aleksib” Virolainenom.

Roster Vitalityja sa shoxom izgleda ovako:

Mathieu ZywOo Herbaut
Dan apEX Madesclaire
Cédric RpK Guipouy
Alex ALEX McMeekin
Richard shox Papillon

Rémy XTQZZZ Quoniam (trener)

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime