Gambit Esports je potvrdio kako Denis “seized” Kostin više nije član ekipe te da je odsad slobodan igrač. 24-godišnji Rus najpoznatiji po nastupima za Na’Vi morat će potražiti novi dom.

seized u zatvorenim kvalifikacijama za major 

seized je u Gambit došao u 2. mjesecu i samo tri mjeseca kasnije našao se na klupi, otad ga je Gambit pokušavao prodati, ali neuspješno. U Gambitu ga je zamijenio Nikolay “mir” Bityukov, bivši igrač Vega Squadrona. Gambit i dalje pokušava prodati dvije zvijezde Daurena “AdreNa” Kystaubayeva i Abaya “Hobbita” Khassenova, a u ekipu su uz mira ostali Mikhail “Dosia” Stolyarov i Rustem “mou” Telepov. Osvajači majora tek bi trebali okupiti ekipu koja bi pokušala ponoviti sličan  uspjeh, a trenutno se nalaze na 22. mjestu HLTV.org ljestvice.

seized se s druge strane nedavno natjecao u otvorenim kvalifikacijama za CIS regiju sa sunarodnjakom Dmitryjem “hoochom” Bogdanovim i bivšim k1ckovim trojcem Sergey “starix” Ischuk, Nikolaj “kalinka” Rysakov i Alexander “sxoobyxie” Marynych pod nazivom UnderPressure. Osigurali su mjesto u zatvorenim kvalifikacijam nekon što su u polufinalu nadigrali DreamEaters. Nekad vrlo tražen igrač, koji je proveo pet godina u Na’Viju tako će morati potražiti nove izazove.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime