Aleksandr “s1mple” Kostyliev prvi je igrač koji dobio nagradu za najboljeg igrača turnira na iako je njegova ekipa poražena u finalu. Radi se naravno o StarSeries i-League turniru koji je s1mple odigrao nevjerojatno. To potvrđuje njegova statistika, ali još više impresionira način na koji je to Ukrajinac ostvario.

S1mple je nalupao 486 killova na turniru, od čega je tek nešto manje od pola bilo s AWP-om. Petina tih killova su opening fragovi, a uspješno je realizirao čak 19 1vX situacija. Uz to kroz čitav turnir držao je visoki prosjek od 1.32, a niti njegovih 1.56 u samom finalu nije bilo dovoljno za pobjedu. Čitavi mousesports se trudio zaustaviti s1mplea, a na kraju su uspjeli.

Rama “djuhana” Djuhana je za HLTV.org napravio video kompilaciju najboljih s1mpleovih poteza. Uživajte u četiri minute čistog surovog skilla jednog od najatraktivnijih igrača današnjice.

Watch s1mple – HLTV MVP by betway of StarSeries I League Season 4 from HLTVorg on www.twitch.tv

2 KOMENTARI

  1. […] S1mple i flamie su ovakvom odlukom doveli u probleme svoje nacionalne timove, ali i suigrače iz vlastite ekipe. Zeus i Edward u ekipi Ukrajine par dana prije početka turnira ostali su bez najboljeg igarača, dok electronic u timu Rusije neće moći računati na suigrača flamieja. Očigledno organizacija kao takva nije imala ništa s odlukom hoće li igrači nastupati za nacionalne ekipe, već su samostalno donijeli takvu odluku. Ali nakon završetka WESG-a Na’Vi bi se trebao vratiti drugim natjecanjima, a kako će ovakav rasplet situacije utjecati na ekipu to ćemo tek vidjeti. […]

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime