Nedavno je pokrenut Vip Adria League, projekt kojem je cilj okupiti najbolje Counter-Strike, League of Legends te FIFA ekipe na regionalnoj sceni. Mnogi su detalji zasada još uvijek neobjavljeni, no vjerujemo da će šira publika uskoro saznati za neotkrivene talente koji se nalaze na ovim prostorima.

Mnogo je truda uloženo, a prema prezentaciji pokazanoj na samom otvaranju Vip Adria Lige, ovo bi trebao biti jedan od većih turnira. Same nagrade u ukupnoj vrijednosti od 10.000 eura te dobiveno iskustvo privući će mnoge natjecatelje iz svih krajeva regije.

Prvu su pozivnicu u CS kategoriji dobili svima dobro poznati – Binary Dragons, koji su se iskazali kvalifikacijom na DreamHack Atlanti te osvojenom glavnom nagradom na “ESL SEC Season 5”. Dan nakon, saznali smo i drugi od ukupno osam timova: osvanula je pozivnica za srpski sastav imena RESISTANCE:

  • Nemanja “NK” Krstić
  • Nemanja “k1Ng0r” Bošković
  • Aleksa “Impulse” Stankić
  • Dimitrije “DiMKE” Veljković
  • Jovan ‘N1GHTMARE‘ Derebanoski

Nakon što se odrede svi timovi, slijede online kvalifikacije za online ligu koja će se igrati ove jeseni.

Dosadašnji uspjesi

RESISTANCE je jedan od uzbudljivijih ekipa u Srbiji, predvođeni iskusnim k1Ng0rom nedavno su osvojili prvo mjesto na CSadria Championship LAN-u u Zagrebu. Uz to sudjelovali su i na ESL South East Europe Championshipu S5, no tu su postigli nešto lošiji rezultat i završili tek na 8. mjestu. Bez obzira na taj plasman, ekipa je dokazala da su spremni na sve izazove te da polako, ali sigurno raste njihov potencijal.

2 KOMENTARI

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime