Tijekom prošlog vikenda odigrale su se WESG kvalifikacije za “South-East Europe”. Uz Adria regiju, prava nastupa imale su i ekipe iz Cipra, Grčke i Izraela, a pobjedu na kvalifikacijama odnijela je srpska ekipa RESISTANCE koja će predstavljati našu regiju na europskim kvalifikacijama za WESG 2017.

Iako je RESISTANCE bio pred raspadom nakon nedavnih tenzija unutar ekipe i odlaska Nemanje “NK” Krstića, vratili su se iz toga jači no prije, i to u mix sastavu – kombinacija trojke iz RESISTANCEA (Impulse, DiMKE, k1Ng0r), te dvojice iz proWincea (HOLMES, d3k1) bila je uspješna ovaj tjedan.

Tijekom samih kvalifikacija za WESG, gdje su na putu do finala savladali Uniquestars, 21ARCHES te NetRunners. U finalu ih je dočekala crnogorska ekipa ZeroGP koju su pobijedili rezultatom 2:1 (Cache 16:5, Cobble 14:16, Train 16:5). Zanimljivo je napomenuti kako je postojala šansa da se finale uopće ne održi zbog pritužbi na VAC ban jednog crnogorskog igrača, no to se u konačnici nije dogodilo.

RESISTANCE putuje na WESG EU&CIS Regional Finals

Europske kvalifikacije za WESG održat će se od 22. do 26.11.2017 u Barceloni, gdje će uz RESISTANCE nastupiti još 20 ekipa od kojih su za sad poznati BIG, Space Soldiers, EnVyUs i Ukraine. Najboljih 12 ekipa s europskih kvalifikacija borit će se na WESG 2017 završnici za nagradni fond od vrtoglavih $1,500,000.


Mislite da će RESISTANCE uspjeti konkurirati ostalim ekipama na europskim kvalifikacijama?

2 KOMENTARI

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime