Reboot InfoGamer lan nam dolazi za nešto vise od 2 tjedna gdje ce se 8 timova natjecati za novčane nagrade od 2000 kn  + oko 500 eura hardware nagrada, danas vam donosimo mali guide sa raznim informacijama vezanima za spomenuti lan, pa krenimo!

 

 

Lan ce se održati na Zagrebačkom velesajmu kao dio Reboot InfoGamer sajma na kojem ce natjecati neke od najboljih domaćih ekipa, Reboot sajam ce se održati od 12-16. studenoga a nama najzanimljiviji dan ce biti subota(15.11)  kada na red dolazi CS:GO. No osim subote koja je rezervirana za competitive dio , CSGO ce se moći igrati i u četvrtak (13.11) kada ce  naši CS.HR admini  biti na nišanu i posjetiteljima koji će biti zainteresirani za igru. Taj četvrtak ce se jos i organizirati razni “showmatchevi” i “draft pick” u kojem ce sudjelovati i publika, te je svatko od vas dobrodošao.

U subotu sa počekom oko 10:30 će krenuti prvi mečevi competitive dijela igre, 8 timova koji su uspijeli osigurati svoje mjesto na lanu će krenuti u borbu za prvo mjesto kroz Double Elimination bracket gdje ce samo grand finale biti B03.

Bracket izgleda ovako :

bracket

 

Kroz cijeli dan turnira biti će raznoraznih giveaway-ova koje su osigurali organizatori iz Game Events.hr tako da će svatko imati šansu nešto osvojiti.
Nagrade za competitive dio su raspodijeljene na sljedeci način:

1. 1000 + hardware
2. 600 + hardware
3. 400 + hardware

Dio paviljona gdje ćemo mi biti smiješteni će imati na kraju jednu veliku pozornicu sa 10 kompova te iza veliki projektor/LCD, ispred pozornice će biti ostalih 20 kompova okrenuti leđima od projektora a iza njih će biti flegma koji će dijeliti jednu iza uha svakome tko će se okretati. Ispred tih 20 kompova će biti oko 200tinjak stolica za spectatore.
Ispred publike će biti 2 zvučnika preko kojih će se castat meč sa pozornice na kojoj će prvi meč odigrati ekipe AntiGravity protiv NiceOne.
Za cijeli event ćemo imat 2 caster koji će pokriti cijeli dan, ali ne ispuštamo mogućnost da netko od igrača iz timova koji rano ispadnu uskoči za 1 mec da bude još zanimljivije.

Pošto će kroz taj prostor gdje će se igrati dnevno proći oko 5000 ljudi i stvarat će se velika buka u paviljonu preporučamo da za ispod velikih slušalica uzmete jos i in-ear slušalice od mobitela kako bi što bolje čuli igru, osim toga od vlastite periferije trebate imati sljedeće: miš, slušalice, podlogu, tipkovnicu i naravno drivere te cfg.

Admini i casteri na lan ce biti:

Leonardo “Flegma” Bujas –  Admin
Zvonimir “professeur” Burazin – Admin
Luka “Caliph” Mečenero –  Admin
Matej “ZeD” Sabolevski – Caster
Matija “M1ndollu1N” Andrašević – Caster
Dominik “dabliks” Najhart – Caster

U ova preostala 2 tjedna do lana ostalo je jos par stvari za napraviti, 1 od njih su interview-i sa timovima koje ćemo ovaj put na malo drukciji način napraviti, sa time ćemo krenut krajem tjedna.

4 KOMENTARI

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime