Imate li kakve prijedloge za organizatore te nam recite vaše planove za budućnost

 

 

AntiGravity PandA – Što se tiče ogranizatora svaka im čast i veliki palac gore, samo jedini minus nam je to što se moglo samo 8 timova prijaviti. Nadamo se da će se sljedeći puta moći više timova prijaviti te napraviti nešto sto bi trajalo barem 2 dana. Sada sto se tiče kako ce “stage” izgledati gdje ce se igrati neznamo ali vjerujemo da je sve super i idealno napravljeno. Planovi našeg tima su da ostanemo skupa te da što više online natjecanja, lan-ova posjetimo i napravimo dobre rezultate!

 

StillSerious Flegma – Prijedloga za organizatore nemam, posto ću sam kao jedan od organizatora pokušati šta vise toga napraviti na najvećem nivou. Sve ostale prijedloge bi volija čuti za ovaj LAN, ali i ubuduće. Planovi za budućnost, sto se tima tiče, definitivno mijenjati način igre i igrače, jer se nismo spremali uopce za LAN niti jedan dan. što se tiče planova u vezi CS scene, u planu je jos vise online kupova, offline završnica, turniri, ladderi, natjecanja, nagrade.. uostalom, budite uz nas i vidit ćete sve.

 

LEGE Ipawa – Nemam bas neki prijedlog, a planovi za budućnost se neznaju još, pitanje kako ćemo proći na ovom lanu, a i svako od nas ima obaveze te jedva spajamo kraj s krajem da se igra bar 1-2 meča tokom dana. Tako da nemogu nikako ništa reći jer neznamo ni sami.

 

Kancer-Strike Professeur – Budućnost tima je vrlo upitna – prvo iz razloga što smo realno među starijima na sceni (23-24god), a imamo dosta malo iskustva u samom CS-u. Zbog toga je teško i dalje opravdavat odricanje od drugih stvari u životu da bi se igrala “igrica” – a odricanja su jedini način da se poboljšamo. Osim toga, u veljači 4 od 5 članova tima bi trebalo ići na Erasmus u Prag, a pitanje je koliko kvalitetno ćemo moći u takvim uvjetima igrati. Što se tiče organizatora – mislim da je ključno imati živu “online” scenu, onda neće biti problem organizirati i veće LANove. S većom količinom aktivnih igrača i podrškom na socijalnim mrežama poput lajkova na fejsbuku neće biti problem skupiti kvalitetne sponzore i za veći LAN od ovoga.

 

Giants Mariooh – Predložio bi da se prije i poslije svakog meča na streamu napravi mali interviju s članom svake ekipe. Da se napokon vide lice koja se kriju iz nickova. Ako ima dobrovoljaca koji ne igraju pa da co-castaju meč. Da organizatori pokušaju bit strogi što se vremena tiče, a i fleksibilni za prijedloge ekipa. Naši planovi nakon ovog lana su pokušati se kvalificirati na završni SEEC turnir. Sad smo na završnom turniru Adriatica, te nas ceka dosta težak meč vs. aimface. Nakon toga imamo u planu samo igrat i vježbat te čekat nekakav domaći lan i to je to.

 

Axion Revy – Prijedloga nemam, sve je odlično sto se tiče naše scene, svi se zaista jako trude koliko mogu jer nas je jako malo koji imamo volje igrati. Naših planova jos nema, to ćemo vidjeti nakon rezultata na lan-u. Nakon toga možemo razmišljati o nečemu puno ozbiljnijem. Svima želim puno sreće i zabave u subotu. Vidimo se za par dana .

 

Kappa [/GOTT∆ GO F∆ST\] – Prijedlog je taj da timove slažete po skillu a ne po izvlačenju zato sto je malo pravednije , planovi za budućnost su nam da nastavimo sudjelovati na lanovima i biti sto bolji.

 

 

To je to sto se tiče interview dijela za ovaj lan, nadamo se da ste uživali čitajući razna mišljenja od igrača, sada na red dolazi sami lan sa kojeg cemo vas obavještavati preko facebook-a te nakon lana veliki recap!

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime