– Koji su po vama neki od glavnih favorita za osvojit lan i zašto, te postoji li koji team na lanu kojeg posebno želite pobijediti?

 

Kancer Strike Professeur – Favoriti: vjerojatno Giants iako su malo podbacili u zadnje vrijeme, a i StillSerious bi trebali bit opasni zbog kombinacije dosta iskusnih igrača. Što se tiče timova koje bi željeli pobjediti, nemožemo reći da imamo neka rivalstva baš, al bi bilo lijepo pobjediti Team LEGE pošto su nas jednom našamarali na kupu.

 

Giants Mariooh – Što se tiče favorita na lanu, mislim da najveće šanse za osvajanje imaju Team Lege, NiceOne i Axion. Od Lege nitko ništa ne očekuje pa baš zbog toga mislim da ce ih netko podcijeniti te mogu iznenadit i doći do finala. Za Axion i NiceOne se zna da su kvalitetni igrači i da mogu daleko dogurat. Najviše očekujem od ekipe NiceOne, koja ima više lan iskustva od većine. Uvjeren sam da ce iznenađenja bit na lanu te da će netko od favorita izgubit 1. kolo. što se tiče koga bi volio dobit na lanu, to bi definitivno bila ekipa Lege, i to dva puta, u prvom kolu i u finalu 😀

 

LEGE ipawa – A po meni neki od glavnih favorita su Giantsi i SS, s obzirom da se dečki pripremaju više nego za bigbang lan a i imaju volje, ali opet svaka ekipa bi mogla iznenadit pošto neznam kak igraju ostale ekipe. A nemamo baš neki team koji bi posebno voljeli dobit. Idemo da vidimo ko se najbolje pripremio i da se družimo.

 

Stillserious Flegma – Glavni favoriti po meni za osvojit LAN su jedni od timova za koje smatran da su top 3 od ovih 8 prijavljenih. Reka bi NiceOne, StillSerious i Giantsi imaju najviše šansi, ali volija bi vidit i da neko od ostalih timova iznenadi, posebno Kancer-Strike. Što se tiče drugog dijela pitanja, ne, nemamo neke posebne želje za nikoga pobjedit i izbacit sa LANa jer svaki meč nosi svoj gušt, ali svakako da su najzanimljiviji mečevi oni koji zavrste “u gusto”. Giantsi, pozdrav, nadam se gustom meču.

 

Antigravity Panda – Hmm, glavni favoriti? Pa iskreno nemamo “glavne” favorite. Znamo za timove sa HR scene i svaki od njih ima ono nešto ali na lanu mogu “zablistati” svaki timovi tako da je ovo teško pitanje. Posebno bi htjeli pobijediti prve protivnike (NiceOne) jer nam je ovo prvi zajednički lan te bi bilo odlično za atmosferu u ekipi i samopouzdanje za nastavak natjecanja.

 

NiceOne Bulle – Hmmm nemamo favorita, iskreno neznam ni ko sudjeluje na kraju, znam večinu pojedinaca i to e to…ali mislim da nema tu favorita,to je lan neko će bolje odigrati neko lošije. Svi smo tu negdje, neko moze iznenaditi…kao mene juče Rusi protiv Ukraine de mi odnesose skinove. Uglavnom idemo da se zezamo!

 

Axion revy –  Po meni su 3 glavna favorita, a to su GIANTSI, Stillserious, i mi ako budemo imali sreće na turniru. Posebno želimo pobijediti ekipu GIANTS I LEGE jer od njih najviše  očekujemo, dobro su se  pripremili i uigrali. A sve ostalo ćemo vidjeti naravno tamo kako će sve to zapravo biti. Nikad se ne zna.

 

Kappa [/GOTT∆ GO F∆ST\] – Po meni favorit je team giants zato što za njih jedno znamo na sceni jer smo novi . Nemamo nikakav team na umu za posebno pobijediti, htjeli bi ostvariti što bolji rezultat i učiti na pogreškama i po mogućnosti popraviti ih.

 

Zadnje pitanje možete očekivati u roku par dana!

1 KOMENTAR

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime