Za razliku od interview-a koje smo radili za prošli lan, ovi će biti malo zanimljiviji, biti će postavljeno sveukupno par pitanja, 1 po 1 svakome timu, te kada skupimo odgovore od svih za određeno pitanje onda tek idemo dalje, pa da krenemo…

Prvo pitanje za sve je bilo sljedece :

 

– Kako se pripremate za nadolazeći lan i koja su vasa očekivanja?

 

StillSerious Flegma – Plan priprema je bija prilično dobar, ali kao i sve, izjalovija se radi nekih stvari na koje nismo mogli utjecati. Sad praccamo u prosjeku svaki 2 dan, dogovaramo većinom pozicije i taktike/rotacije, a onda nakon toga MM-amo ili bacimo ESEA-u. Dogovor je i da individualno radimo svak na svom aimu i percepciji igre, pa se nadamo da ce do LANa uspiti nam se malo dignuti gameplay koji je trenutno jako loš. Očekivanja nemamo, ali pucamo na prva 3 mjesta.

 

Team LEGE ipawa – S obzirom da smo ostali neočekivano bez igrača prije mjesec i pol -2 mjeseca prije lana pracca se svaki dan osim petka i subote, čak smo i u nedjelju krenuli praccat tek tolko da se uigra donekle. Neću pričat o očekivanjima da nas to opet nebi ugrizlo ko prošli put i neće se podcijenit nijedna ekipa.

 

Giants Mariooh – Moram biti iskren i reci da nam pripreme ne idu baš kao što smo planirali. Razno raznih obveza igrača usporavaju popravak naše igre. Kao što su svi mogli vidjeti, na Warmup kupu smo katastrofalno odigrali, te nas je malo razdrmalo. Što se naših očekivanja tiče, voljeli bi popraviti igru do lana, te onda mislim da možemo ostvariti dobar plasman i ući u top3.

 

Kappa [/GOTT∆ GO F∆ST\] – Bok, mi smo tim Kappa, igramo zajedno oko 2 mjeseca. Na turnir smo se prijavili iz znatiželje, htjeli smo vidjeti kako je to sudjelovati na turniru . Ne vjezbamo često za turnir(a trebali bi) a očekivanja na turniru nam nisu velika zato što smo mi tek počeli igrati CS:GO dok ostali igraju vec duže i to nam je prvi turnir pa nemamo iskustva.

 

Kancer Strike Professeur – Igramo koliko stignemo, odprilike 3 puta tjedno, no problem naših priprema je što nemamo puno pracc partnera. Zapravo, osim mouzkingsa nismo praccali ni s jednom hrvatskom ekipom, a jedino kada bi ostale susretali je na kupovima. Mislim da je to općenito problem domaće scene, dosta ekipa koje će biti na lanu su praktički mixevi, a i ove “prave ekipe” dosta malo vježbaju ili im se raspored ne poklapa s našim. Osim toga ostaje mIRC/gameface/faceit, al tu često dolazi do velikog nesrazmjera u skillu, a pobjede i porazi od 16-2 su većinom samo gubljenje vremena. Zbog svega navedenog, a i činjenice da nismo neki iskusni CS tim – očekivanja su minimalna. Cilj nam je odigrati par solidnih mečeva, upoznati ekipu i naravno – provesti zabavan vikend u metropoli.

 

NiceOne Bulle – Nista specijalno…Pripremamo se kako i koliko možemo s obzirom da većina nas radi, a imamo usrana radna vremena xD, pa se ne možemo pohvatati. Maky i ja se mjenjamo, igra umjesto mene kad mene nema, tako da bar ostala 4 iz lineupa igraju skupa . Mislim da će biti to ok iako nam je Špele sad u timu novi, ali nam je dosta doprinjeo. Otvorio nam oči i pokušavamo sto više timski da igramo što do sada nismo bili u prilici … Sta više reći koju posluku porati? Dajemo sve od sebe jer stvarno nismo u prilici da puno igramo i vježbamo zbog posla. Uglavnom družit cemo se na lanu..nije važno pobjediti,važno biti bolji od drugog…

 

Axion revyy – Što se tiče pripremanja za lan zasad ide sve u najboljem redu, počeli smo prije par dana jer smo imali problema sa 5.-im igračem, dolazilo je do nesporazuma ali sve u svemu se nadamo da ćemo u ovom novom sastavu napraviti jako dobre rezultate. Naša očekivanja su dosta velika s obzirom da konkurencija na nadolazećem lan turniru nije kao što se očekivalo, ja mislim da će svi pokazati sve što znaju i mogu, i mislim da ce LAN biti jako zanimljiv. Pa pritom pozivam sve koji nisu bili u mogućnosti da zaigraju svejedno dodju radi druženja, zabave i da barem imamo neku pristojnu publiku.

 

AntiGravity Panda – Pošto duže vrijeme igramo skupa svi, te smo planirali raditi ekipu za online natjecanja, ukazala nam se prilika da sudjelujemo na Lan-u igrajući protiv hrvatskih poznatijih timova te da pokušamo izboriti naše ime među njima. Trenutačno pokušavamo skupa svi igrati ( trenirati) za lan samo sto svatko od nas ima previše obaveza što se tiče faksai poslova, stoga nasa očekivanja nisu nešto prevelika ali idemo na Lan vidjeti gdje smo i na čemu smo.

 

Sljedeće pitanje možete očekivati u sljedecih par dana, lideri timova spremite se ! 😉

1 KOMENTAR

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime