Došlo je do promjena u postavama dvije hrvatske ekipe. Locastic Esports je umjesto Luke “brkyja” Brkanca doveo Roka “rbfuriousa” Barišića iz Zagreb 360 Gaming, a njegovo mjesto zauzeo je Stijepo “MadBonE” Majkovica.

Promjene u Locasticu i Zagreb 360 Gaming

AWP Locastic Esportsa Luka “brky” Brkanac na neko će vrijeme prestati igrati CS:GO zbog zdravstvenih razloga. Prije svega, želimo mu brz oporavak i povratak na servere.

Locastic se tako nakon što se kvalificirao za CSadria Clan Championship powered by A1 našao u problemima.

Ubrzo je stigla vijest kako će prazno mjesto u ekipi zauzeti rbfurious, igrač koji je nastupajući za Zagreb 360 Gaming pošteno namučio Locastic u odlučujućem meču za plasman na CSadria Clan Championship. U ovoj postavi Locastica primat na AWP-u imat će Krunoslav “Salted” Katalinić.

Locastic Esports

Mario “Mariuchiii” Grdović
Krunoslav “Salted” Katalinić
Predrag “st0Le” Stojković
Matija “NyX” Jovanović
Roko “rbfurious” Barišić

Iako ispada kako je Locastic u nedostatku rješenja posegao u novu hrvatsku petorku, koja je pokazala potencijal, broj igrača na hrvatskoj sceni je podosta ograničen i ovakve stvari se događaju, i događat će se uvijek. Pitanje je samo na koji način. Nakon odlaska rbfuriousa, Zagreb 360 Gaming je napustio i Marin “ROGA” Rogić.

Zagreb 360 Gaming doveo MadBonEa

Nedugo nakon odlaska rbfuriousa, Luka “Caliph” Mečenero je na svom Twitter profilu objavio kako će ga zamijeniti MadBonE, dobro poznato lice na domaćoj sceni te jedan od najboljih hrvatski CSS igrača.

Umjesto ROGE, AWP poziciju za Zagreb 360 Gaming preuzet će Filip “PAiN” Koprčina. Tako bi novi ZG360 trebao izgledati ovako:

Luka “Caliph” Mečenero
Frane “BRLE” Brletić
Stijepo “MadBonE” Majkovica
Neo “NEO” Čikić
Filip “PAiN” Koprčina

Zagreb 360 Gaming nastavit će se natjecati u novoj postavi, koja bi u svakom slučaju trebala izboriti mjesto na CSadria Clan Championshipu. Ako ne na posljednjim Adria kvalifikacijama 17.3. onda tjedan dana kasnije, na onima za hrvatske ekipe. To ujedno znači da bismo u CSadria Clan Championshipu mogli gledati iznimno zanimljivi hrvatski derbi, na kojem će se igrati za više od rezultata.

U svakom slučaju, voljeli bismo da su organizacije igrače predstavile na nešto maštovitiji i kvalitetniji način. Posljednjih mjeseci vidjeli smo da je to itekako moguće, pa se nedavne promjene rostera čine kao korak unazad.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime