Hrvatska organizacija QSKE Gaming je na društvenim mrežama otkrila svoju novu CS:GO momčad koja će braniti boje organizacije u budućnosti.

Najavljena momčad QSKE izgleda opasno

Svi igrači QSKEa poznati su domaćoj sceni. Hrvatskom dijelu ekipe koji se sastoji od Roko “rbfurious” Barišića, kao i dvojci iz Fantastic Esportsa, Krunoslav “Salted” Katalinić i Predrag “st0le” Stojković, priključit će se slovenski suigrači iz bivše ekipe Vilaya, Matija “Bustem” Omerzel i Jan “jkXy” Konečnik.

st0le i Salted prošlu su godinu igrali za Fantastic i Locastic Esports gdje im je suigrač bio rbfurious. Oni su s Locasticom uspjeli završiti treću sezonu CSadria Clan Championshipa na drugom mjestu, a u dresu Fantastica su na online dijelu zadnje sezone A1 Adria Lige osigurali četvrto mjesto. I pored solidne igre u regularnom dijelu lige, online doigravanje nije bilo najbolje za Fantastic te su oni nakon poraza od Vilaya i JESTEa završili četvrtu sezonu A1 Adria Lige na petom mjestu.

QSKE Bustem
Bustem će biti dio QSKE rostera

jkXy i Bustem plasirali su se dosta bolje u A1 Adria Ligi. Treće mjesto u regularnom dijelu i pobjeda nad Fantasticom u doigravanju omogućili je ekipi da osigura mjesto na LAN završnici lige. Tamo su izgubili polufinale nakon izvrsnog BO3 protiv Juggernautsa (tadašnji ex-BLUEJAYS), ali su u meču za treće mjesto savladali JESTE te osigurali nagradu od €1.500. 

jkXy i Bustem su se nedavno, zajedno s rbfuriousom, uspjeli kvalificirati za CSadria Acer Predator kup. I pored dominantne prve mape, oni nisu uspjeli zatvoriti BO3 polufinale i su bili eliminirani od strane mladih nabadača, koji su zatim izgubili finale protiv ekipe RADNIČKI.

Ovo je ekipa koja na papiru ima ogroman potencijal, a da li će to i ostvariti saznat ćemo uskoro kad počinje nova sezona regionalnog CS:GO-a.

Ovo je CS:GO momčad QSKE Gaminga:

HrKrunoslav “Salted” Katalinić
HrPredrag “st0le” Stojković
Matija “Bustem” Omerzel
Jan “jkXy” Konečnik
HrRoko “rbfurious” Barišić

1 KOMENTAR

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime