U trećem kolu četvrte sezone CSadria Clan Championshipa vidjeli smo dva kvalitetna meča, a dobili smo i prvu momčad koja će sudjelovati u doigravanju lige, QSKE Gaming.

kirLIK nadjačao Makedonce iz TRTRRa

Prvi meč dana bio je BO1 obračun na mapi Mirage, a Nejc “saveeey” Mis igrao je umjesto Tilen “Grmek” Grmeka. kirLIK su na Mirageu dobili prvu pištoljku, kao i iduću rundu, ali je nakon toga makedonska ekipa upisala pet rundi na tablici. Jasmin “JasmiN” Murič i TRTRR prvo poluvrijeme ovog meča završili su s vodstvom od 9-6, a nakon odličnog retakea u drugoj pištolj rundi dostigli su dvoznamenkasti broj rundi. Momčad kirLIKa se od druge pištolj runde počela vraćati u igru te su brzo preokrenuli mapu u njihovu koristi i osigurali drugu pobjedu u SWISS ligi (Mirage16-12).


Roko “rbfurious” Barišić osigurao je sedmu rundu za kirLIK ovim odličnim playom!

QSKE Gaming idu u playoffs CSadria Clan Championshipa

Prva BO3 serija koju smo vidjeli u četvrtoj sezoni Clan Championshipa bila je meč između ekipa QSKE Gaming i GamerS1337. Ovaj pobjednički BO3 započeo je na Infernu gdje su QSKE dobili prvi pistol rundu. Ostatak prvog poluvremena otišao je na stranu GamerSa, a Filip “MUFFY” Cvetićev QSKE je pred kraj halfa uzeo još nekoliko rundi te završio poluvrijeme rezultatom od 6-9. GamerSi su u drugom poluvremenu osigurali prve tri runde i imali su prednost od 12-6. QSKE su se pokušali povratiti u igru, ali i pored njihovih odličnih pokušaja oni su izgubili njihovu mapu, Inferno, 16-13.

QSKE su bili korak ispred GamerSa na drugoj mapi meča, Dust2. Zbog epidemije COVID-19 virusa, Stefan “SkippeR” Rebrača bio je prinuđen napustiti Relog Media centar odakle je i igrao ovaj meč te su QSKE pozvali Ivana “ptKKK” Popova kao hitnu zamjenu. Ova zamjena nije spriječila ekipu da zatvore Dust2 s dominantnim rezultatom od 16-4.


c0llinsov 1v2 clutch za kraj BO3 meča protiv GamerS1337 

Posljednja mapa ovog BO3 meča bila je Mirage. Tijekom regularnog dijela Miragea, timovi nisu mogli navezati velik broj rundi za redom do samog kraja te tako je mapa otišla u produžetke. Produžetci su bili prikladan kraj ovoj izvrsnoj seriji i mapa je završila s 1v2 clutchom Luka “c0llins” Živanovića. Ovom pobjedom nad ekipu GamerS1337, QSKE Gaming prva su ekipa koja će igrati u playoffse CSadria Clan Championshipa.

Trenutno stanje na tablici kao i više informacija o mečevima možete pogledati na CSadria Clan Championship S4 Tournament stranici.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime