Prve kvalifikacije za CSadria Clan Championship #4 su gotove, a SoA i Gameroids su ekipe koje su osigurale mjesto u četvrtoj sezoni ovog turnira.

Gameroids je jedna od kvalificiranih ekipa

Već u prvoj rundi (Round of 32)Jan “jkXy” Konečnikov kirLIK eliminirao je tSUNAMI Esports u kojem su igrali poznate face kao Predrag “st0Le” Stojković i Filip “PAiN” Koprčina (Inferno 16-6). Makedonska momčad AIRLIJA dobila je default win u prvoj rundi, dok su Gameroids 16-3 pobjedom obrisali Redired Narcose s kvalifikacija.

Stefan “SkippeR” Rebračeva ALEA ekipa nije dopustila GOONSima da uzmu više od jedne runde te su bez problema napredovali u drugoj rundi gdje ih je čekao proWince. proWince je u prvoj rundi bio bolji od tima Intertwined, ali nisu mogli poraziti ALEA momčad u drugom kolu kvalifikacija (Inferno – 11-16). 21Arches su opravdali favoritsku ulogu protiv Lemura pobjedom od 16-4, a nakon toga su nadjačali i Portal e-Sports koji je dobio makedonski Mischievous u prvoj rundi kupa.

Sener “SENER1” Mahmutijev BlinkAL je u drugoj rundi bio bolji od Roko “rbfurious” Barišića i kirLIKa, a 16-7 pobjeda na Mirageu protiv AIRLIJA omogućila je Gameroidsima da napreduju u sljedećoj rundi gdje ih je čekalo derbi protiv momčadi BlinkAL.

Nakon dosta zanimljivog meča na Infernu protiv 21Arches, TEAM ALEA napredovali su u polufinalnoj BO3 seriji protiv pobjednika spomenutog derbija – Gameroids. Kujtim “gulito” Durmishi i Gameroids su tako postali jedna od prvih ekipa koje će igrati u regularnom dijelu CSadria Clan Championshipa.

SoA su uspješno prošli prve kvalifikacije

SoA i Kosovarski coldzera, Adonis “Coldzera” Gashi, svoj su put prema ligi započeli pobjedom nad daleko slabijim timom Visibabe. Petar “Rolam” Milenković i BUDI2 su u drugoj rundi naišli na SoA, ali nisu mogli spriječiti dominaciju kosovara, koji su nakon BUDI2-a proklizali pored izmiješanog QSKE rostera.

Makedonski miks JAK-47 je uspio dobiti Toni “anakintm” Miličevićev A1MAZING tim, dok je Marko “Maki” Mijatović default pobjedom prošao u drugu fazu prvih kvalifikacija za CSadria Clan Championship. Dimitar “raniiiN” Avramovski i JAK-47 nisu dobili obračun protiv Makijevih GamerS1337, ali je kup za GamerSe završio nakon meča protiv jedne od srpskih ekipa DEEPFEAR.

U drugom polufinalu imali smo još jedan 2-0 meč u kojem su SoA osigurali drugo mjesto u ligu koju vam donose CSadria i Clan Gaming u partnerstvu s A1 Hrvatska.

Ovo su četiri najbolje ekipe prvih kvalifikacija za CCCS4:

1-2.SoA  – (Coldzera11, HYPERI1, vAloN9, BledarD, andiSSJGOD)
1-2.Gameroids – (arlindk, gulito-, TONZIQITIQI, Albion, meek)
3-4. ALEA – (teroN-, miche1, SkippeR, m1ghty-t-, korma1g)
3-4. DEEPFEAR – (kaluMU, Kipo, KindO-, VLON, Hael)

Drugo kolo kvalifikacija počinje danas, a vi i vaša ekipa se možete prijaviti klikom ovdje.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime