Nakon najave za nadolazeći CSadria Clan Championship, vrijeme je i da otvorimo prvi i drugi kvalifikacijski kup za četvrtu sezonu lige koju vam donose CSadria i Clan Gaming u partnerstvu s A1 Hrvatska.

Prve i druge kvalifikacije za CSadria Clan Championship powered by A1!

Swiss format u četvrtoj sezoni će imati BO3 odlučujuće mečeve, a završnica u Splitu trajat će dva dana i imat će double elimination bracket. Prilika da igrate protiv najboljih regionalnih ekipa i osigurati svoj dio nagradnog fonda koji će iznositi minimalno 30.000 kuna dovoljna su motivacija da se vi i vaša ekipa prijavite i kvalificirate za regularni dio lige.

Za kvalifikacijske kupove odlučili smo opet koristiti FACEIT platformu, a dva najbolja tima iz svakog kruga kvalifikacija dobit će mjesto u CSadria Clan Championship ligi. Kupovi su otvoreni za cijelu regiju te za sljedeće države – Albanija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija, Slovenija i Srbija.

Adria kvalifikacije za CCCS4 #1 subota 29.02.2020

Adria kvalifikacije za CCCS4 #2nedjelja 01.03.2020

Za sva pitanja i dodatne informacije možete se obratiti adminima i članovima CSadrie na CSadria Discordu . Pravila za četvrtu sezonu CSadria Clan Championshipa možete pročitati klikom ovdje, a sve informacije i vijesti vezani za ligu imate na sljedećem linku.

U nastavku možete pogledati trailer za četvrtu sezonu CSadria Clan Championshipa:

1 KOMENTAR

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime