Odigrana je većina mečeva trećeg kola CSadria Clan Championshipa powered by A1. Nakon poraza od ekipe PSYCHOACTiVE od natjecanja se oprostio slovenski theOverpowered.

Treće kolo CSadria Clan Championshipa

PSYCHOACTiVE izbaco theOverpowered

Ekipa theOverpowered u trećem je kolu doživjela i treći poraz. Na Mirageu je sa 16-13 bio bolji srpski PSYCHOACTiVE. Bio je to iznimno napet meč u kojem je poveo theOverpowered s 2-0, ali ubrzo nakon toga PSYCHOACTiVE prelazi u minimalno vodstvo i zadržava ga do kraja halfa. U drugom halfu srpska ekipa radi razliku od četiri runde i polako zatvara meč, iako je theOverpowered imao svoje prilike za preokret. Luka “c0llins” Živanović i Uroš “ch1wie” Milenković odigrali su sjajno i u ključnim momentima vodili svoju ekipu do pobjede.


c0llins 3k vs theOverpowered

U swiss formatu s pet rundi i osam timova, tri poraza znače ispadanje s turnira. Jedina slovenska ekipa tako prva napušta CSadria Clan Championship, dok PSYCHOACTiVE ostaje u natjecanju i još ima šanse za odlazak na LAN završnicu. Međutim, pred njima je dalek put.

TRTRR boljom CT stranom nadigrao Throw Potential

Treće kolo otvorili su TRTRR i Throw Potential na Mirageu. Iako su mnogi očekivali napet meč, TRTRR se odličnom CT stranom pobrinuo da ne bude tako. Već 11-4 nakon prvog halfa dalo je nagovijestiti kako će meč završiti. Throw je svoju CT stranu otvorio s četiri runde u nizu, ali to nije bilo dovoljno za potpuni povratak u meč. TRTRR je nakon tri kola u dobroj poziciji s omjerom 2-1 i jedna pobjeda ih dijeli od odlaska na LAN završnicu u Clan Gaming.


Necrogenes1s clutch vs. Throw

Vilay sa zamjenom nije mogao protiv Locastic Esportsa

Neposredno prije trećeg kola CSadria Clan Championshipa Vilay.Black napustio je Ivan “choiv7” Živković, koji je prešao u redove nove bugarske ekipe. Umjesto njega prvi put smo u natjecanju vidjeli Semiha “osamu” Kamila. Locastic Esports se ipak pokazao prejak za novi sastav Vilayja te je uvjerljivo slavio na Infernu sa 16-3 te tako došao na korak do LAN-a.

Od 21:00h na službenim CSadria Twitch.tv i Facebook kanalima očekuju vas Baro “pougljenimrav” Baukčić i Toni “Jurich” Jurić koji će vas voditi kroz preostali meč trećeg kola između ekipa AKOPALIPSA i uNiQUE u direktnoj borbi za odlazak na LAN završnicu.

Podsjetimo, termin meča je pomaknut kako bi timovi mogli odraditi obaveze na drugim natjecanjima.

CSadria Clan Championship sponzori

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime