Poznati duo Aleksandar “Proka” Prokić i Marko “Rema” Stojmenović biti će za analyst deskom LAN završnice CSadria Clan Championshipa powered by A1 Hrvatska!

Što je regionalni CS bez Proke i Reme?

Našim talentima na LAN završnici CSadria Clan Championshipa, koja će se održati 20.4.2019. u Clan Gamingu u Splitu, pridružit će se dobro poznati dvojac Proka i Rema, a to znači da nas na LAN-u očekuje samo tvrd rad.

Iza njih je bezbroj komentiranih i analiziranih mečeva na različitim regionalnim CS:GO turnirima, a svoju su kvalitetu posljednje potvrdili tijekom druge sezone A1 Adria League. Ljubazno su se odazvali pozivu u Split i s lica mjesta će analizirati mečeve.

Priupitali smo ih kakva su im očekivanja od LAN-a i koga smatraju glavnim favoritom?

Proka: “Šta očekujem, prvenstveno sjajno druženje kao i na svakom LAN-u do sada, nadam se da ne tražim mnogo, ali očekujem da će biti bolje nego na A1 u Zagrebu prošle godine, videćemo! Što se tiče ekipa, pa iskreno Locastic mora da pokaže bolju igru nego na prošlom LAN-u kada smo se videli (A1), ali kada pogledam kako su igrači poput Madena odigrali ligu, čeka ih dosta prepreka, ako smem da imam dva favorita to će biti AKOPALIPSA i Locastic!

Rema: “Iskreno očekujem da će biti dosta zanimljivo s obzirom na varijaciju ekipa koje dolaze na LAN finale. Dosta ekipa me je iznenadilo, ali svakako tu su i neka imena koje viđamo u skoro svim regionalnim turnirima ili kvalifikacijama.”

“Ekipa koja ja mislim da ima najvise potencijala na LAN finalu je AKOPALIPSA iz razloga što mislim da su dosta produktivni kao ekipa i da su za neko relativno kratko vreme pokazali da mogu da urade dosta. Ostale ekipe su izgledale dobro pucački, ali me taktički nisu bas očarali.”

“Vidimo se u Splitu!”

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime