Ekipa iza Vip Adria League objavila je da je Binary Dragons prva pozvana ekipa u Vip Adria League od sveukupno četiri koje ćemo saznati u skorijoj budućnosti.

Vip je ne tako davno predstavio svoj vrlo ambiciozan projekt s kojim ulazi u eSports. Projekt naziva “Vip Adria League powered by ESL“ jest liga za tri najpopularnije eSports igre (CS:GO, League of Legends, FIFA) sa zajedničkim nagradnim fondom od 20,000€.

CS:GO liga sadržavat će osam timova, četiri pozvana te četiri koja će se kvalificirati preko otvorenih kvalifikacija koje će se održavati od 19.8. do 9.9., s tim da se prijave otvaraju 22.7. Najbolje četiri ekipe iz online dijela lige igrat će LAN završnicu koja će se održati krajem godine na Reboot Infogameru.

Za više informacija pročitajte prošli članak.

Binary Dragons, ekipa s potencijalom izvan Adrije

O Binary Dragonsima dosta smo pisali u zadnje vrijeme. Među svim postignućima u zadnje vrijeme najvažnije je napomenuti onaj posljednji i najveći do sada, a to je mjesto koje su osigurali na DreamHack Atlanti, gdje će odmjeriti snage s timovima poput Heroica, Hellraisera, EnVyUsa i sličnih. Takav uspjeh nije ostvarila niti jedna ekipa Adria regije unazad četiri godine.

Uz to postižu odlične rezultate u ESEA Main diviziju, osvojili su Headshot Cup #3 i Adria Masters Season 1. To je samo jedan dio postignuća, no sasvim je dovoljno kako bismo mogli potvrditi da je njihov invite opravdan.

Ovo je menađer Binary Dragonsa, Petar “peca” Marković, izjavio za Index.hr Esport povodom Vip Adria League najave:

“Čast nam je i zadovoljstvo da učestvujemo na ovom eventu i drago nam je što je naša regionalna scena počela konačno naglo da se razvija. Slagao bih kada bih rekao da ne bi smo voleli da podignemo pehar, ali očekuje nas dug i naporan put do trona. Želeo bih da poželim sreću svim ekipama i da se zahvalim organizatorima na pozivu.”


Prema svemu sudeći, ostale pozvane ekipe bit će poznate uskoro, a za više informacija pratite CSadria te Vip Adria League Facebook stranice. Mislite li da će Binary Dragons imati konkurencije na svom nivou u ligi?

2 KOMENTARI

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime